Tevreden klanten

Reviews

Laat onze tevreden klanten u vertellen wat ze van ons vinden.

Stricta Stucadoorsbedrijf

Stucadoorsbedrijf Noord Brabant

4,9 56 reviews

 • Avatar Rens Plandsoen ★★★★ een week geleden
  Prima werk geleverd. Communicatie was uitstekend.
  Het werk getuigde van professionaliteit. Was binnen de planning gereed. En eea is keurig achtergelaten.
 • Avatar Kees Fluijt ★★★★★ 2 maanden geleden
  Wat een perfect vakwerk leveren Daan en Charel. Super strak en ruim binnen de afgesproken tijd. Goed advies om op alle hoeken waar de aannemer dit "vergeten" … lees verder was, toch een hoekprofiel te plaatsen. En dan was ook nog eens alle rommel opgeruimd.
  Nogmaals dank mannen. Het gaat jullie goed.
 • Avatar Sonja Heyl ★★★★★ 2 maanden geleden
  Wij hadden het niet beter kunnen treffen met Stricta! Daan en zijn compagnon hebben vakwerk geleverd in onze nieuwbouwwoning. Onzekere opleverdatum zorgde voor verschuiven … lees verder van de afspraken en uitdagende planning maar Daan wist het perfect in te plannen en uit te voeren. Goede adviezen en super strakke wanden. Ik raad Stricta van harte aan!
 • Avatar leon kievits ★★★★★ 2 maanden geleden
  Wij zijn erg blij dat wij Stricta hebben gekozen voor o.a. het dunpleisteren van de wanden in ons nieuwbouw appartement.
  Het eindresultaat is erg mooi geworden.
  … lees verder
  Daan en Charel zijn vaklui, geven advies/tips en de communicatie tijdens het proces was prima.
  Bedankt team Stricta 👍 en succes
 • Avatar Rick Keuning ★★★★★ 3 maanden geleden
  Deze professionals hebben mijn hele huis opnieuw gestuct met als resultaat zeer strakke muren. Altijd positief en bijzonderheden werden gemeld en denken mee met … lees verder de klant.
 • Avatar Ilse P ★★★★★ 3 maanden geleden
  Een echte aanrader! Ons nieuwbouwhuis is super strak gestuct en latex gespoten door Stricta! Bezoek valt het echt op hoe netjes het is gedaan! Ook heel fijn in de … lees verder communicatie!
 • Avatar Wessel Vis ★★★★★ 5 maanden geleden
  Vakwerk! De gehele nieuwbouwwoning is onder handen genomen door Stricta, stucen en latex spuiten in meerdere kleuren. Super netjes en de communicatie verliep erg … lees verder prettig.
 • Avatar Marek Stepniak ★★★★★ 4 maanden geleden
  Ik heb nog nooit zulke professionals in huis gehad. We deden veel verschillende dingen in huis maar niemand had de werklust zoals Daan en Charel. Atijd op tijd, … lees verder prettige communicatie, de klus was snel en perfect geklaard, totdat er niets meer te klagen was. Echt aanraders vakmannen je zegt gewoon wat je wilt en laat de rest aan hun over.
  Van harte bedankt
  Mvg Marek en Karolina
 • Avatar Koos Kalisvaart ★★★★★ 6 maanden geleden
  Communicatie met Stricta uitstekend. Snelheid van offerte naar uitvoering idem.
  Kwaliteit van het werk naar tevredenheid.
  Lot uit de loterij getroffen!
  Zal Stricta
  … lees verder aan iedereen aanbevelen.
  Koos Kalisvaart
 • Avatar Renout Schoen ★★★★★ 7 maanden geleden
  We hebben een aantal ruimtes in onze woning laten stucadoren. Daan heeft goed de tijd genomen voor vragen over de voorbereiding van het stucadoorswerk, en is altijd … lees verder vriendelijk en duidelijk in de communicatie geweest. De planning verliep soepel en het werk zag er achteraf netjes uit. Kortom, ik ben tevreden.
 • Avatar Joost van der Wind ★★★★★ 8 maanden geleden
  Offerte opgevraagd, Snel in behandeling genomen! en serieus! Snel contact en goede offerte! ook meedenkend in oplevering en planning! offerte is inmiddels akkoord, … lees verder hopen in september de heren te mogen verwelkomen! onderscheidend was het contact Tussen Stricta en andere stucadoors! op voorhand nu al bij met Stricta!
  tot nu zeker 5 sterren dik verdiend!
 • Avatar Edine Spoelman ★★★★★ 8 maanden geleden
  We zijn enorm blij met het de diensten van de stucadoors. Van te voren hebben we de communicatie als erg prettig ervaren. We moesten een aantal keren schuiven met … lees verder de planning. Dat was voor hun geen probleem. Daarnaast zijn ze erg vlot maar zeker zorgvuldig te werk gegaan. Daardoor waren ze een halve week sneller klaar dan verwacht. Dankjewel daarvoor. Wij raden dit bedrijf zeker aan.

Bekijk Google Reviews Laat een review achter

Scroll naar boven
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten