Tevreden klanten

Reviews

Laat onze tevreden klanten u vertellen wat ze van ons vinden.

Stricta Stucadoorsbedrijf

Stucadoorsbedrijf Noord Brabant

4,9 20 reviews

 • Avatar Ralf ★★★★★ in de afgelopen week
  Via via met stricta in contact gekomen, vanaf het begin een goed contact. Nadat ze op mijn verzoek eerst een wand strak hadden gemaakt, was ik overtuigd van hun … lees verder kunnen. Het stucwerk maakt toch immers de woning! Ook was de prijs gewoon goed.
  Mijn ervaring is dat het hele fijne mensen zijn om contact mee te hebben, echt alles is bespreekbaar en mocht iets niet naar wens zijn, lossen ze dit voor je op. Ze zijn eerlijk en komen hun afspraken na. De woning bestond uit een nieuw en een oud deel uit 1920, het is heel knap hoe ze die oude wanden zo strak/recht hebben kunnen krijgen, complimenten heren! Heel netjes gewerkt!
  Met dit bedrijf kun je wat moois maken, een aanrader!
 • Avatar Claire Horsten ★★★★★ 2 maanden geleden
  Charl en Daan zijn vakmannen en komen hun afspraken altijd na. Ze weten de juiste planning te hanteren en zorgen voor super strakke wanden. Zeer tevreden!
 • Avatar Maggie Tervit ★★★★★ 2 maanden geleden
  Twee weken geleden hebben Daan en Charel mijn woonkamer plafond gestuukt. Contact vooraf was heel goed. Ze reageren snel op vragen en denken mee. Kwam op tijd … lees verder en hebben perfect werk geleverd. Stricta is zeker een aanrader!
 • Avatar Jan Wijnands ★★★★★ 2 maanden geleden
  Charel en Daan, 2 professionals , super strak en geheel volgens wens en meer. Werken zeer netjes en prettig om zaken mee te doen.
 • Avatar Dave ★★★★★ 3 maanden geleden
  Onze gehele woning laten stuken door Stricta en door tijdgebrek uiteindelijk ook de muren laten spuiten. We zijn super blij met het strakke eindresultaat van zowel … lees verder het stucwerk als het spuitwerk!
 • Avatar Joyce Wagelmans ★★★★★ 3 maanden geleden
  Wat een vakwerk hebben de mannen geleverd!Na goede uitleg onze tegelwanden strak, gestuct erg netjes gewerkt top....
 • Avatar Maartje Driessen ★★★★★ 3 maanden geleden
  Erg tevreden over het eindresultaat! Perfecte kwaliteit en prettige communicatie.
 • Avatar Bram Janssen ★★★★★ 3 maanden geleden
  Super strak werk geleverd en komen alle afspraken netjes na!
 • Avatar D Doeve - de Wilde ★★★★★ 2 maanden geleden
  Enkele weken geleden mijn huis laten stucen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Van te voren krijg je netjes een prijsopgave en weet je waar je aan toe bent. … lees verder Komen netjes hun afspraak na en staan je op een fijne manier te woord.
 • Avatar Timo Sekhuis ★★★★ 2 maanden geleden
  Daan en Charel hebben ons hele huis voorzien van stucwerk. Zelf zijn wij een leek in stukadoors werk/ kwaliteit. Maar het gevoel was meteen goed en ook de kwaliteit … lees verder mag er zijn. Inmiddels hebben wij al meerdere mensen naar hun door verwezen want iedereen die bij ons binnen komt vraagt wie dat zo mooi gemaakt heeft.
  Wat ik zelf het belangrijkste vind is dat bij op/ aanmerkingen vanuit mij als klant meteen actie wordt ondernomen. Je voelt je echt klant. En zo hoort het.
  Dankjewel voor het topwerk!
  Wij raden dit team aan iedereen aan
 • Avatar Michael Amusah ★★★★★ 2 maanden geleden
  Enige tijd geleden onze keuken en woonkamer laten stucen door Stricta. De offerte was duidelijk, en alles is daarna in goed overleg gegaan. Wij zijn zeer tevreden … lees verder met het resultaat. Nogmaals bedankt mannen!
 • Avatar Joury ★★★★★ 3 maanden geleden
  Goed stucwerk en komen hun afspraken na.

Bekijk Google Reviews Laat een review achter

Scroll naar top
Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten