Tevreden klanten

Reviews

Laat onze tevreden klanten u vertellen wat ze van ons vinden.

Stricta Stucadoorsbedrijf

Stucadoorsbedrijf Noord Brabant

4,9 49 reviews

 • Avatar Joost van der Wind ★★★★★ een maand geleden
  Offerte opgevraagd, Snel in behandeling genomen! en serieus! Snel contact en goede offerte! ook meedenkend in oplevering en planning! offerte is inmiddels akkoord, … lees verder hopen in september de heren te mogen verwelkomen! onderscheidend was het contact Tussen Stricta en andere stucadoors! op voorhand nu al bij met Stricta!
  tot nu zeker 5 sterren dik verdiend!
 • Avatar Edine Spoelman ★★★★★ een maand geleden
  We zijn enorm blij met het de diensten van de stucadoors. Van te voren hebben we de communicatie als erg prettig ervaren. We moesten een aantal keren schuiven met … lees verder de planning. Dat was voor hun geen probleem. Daarnaast zijn ze erg vlot maar zeker zorgvuldig te werk gegaan. Daardoor waren ze een halve week sneller klaar dan verwacht. Dankjewel daarvoor. Wij raden dit bedrijf zeker aan.
 • Avatar Herbert Wennekes ★★★★★ 3 maanden geleden
  Onze volledige woonkamer laten stucen en texen door Stricta.
  Geweldig werk geleverd. De boel wordt nadien ook schoon opgeleverd. Communicatie verloopt vlekkeloos
  … lees verder en op vragen en wensen wordt altijd gereageerd.
  Absoluut aan te rijden en tegen zeer redelijke prijzen.
 • Avatar Tom ★★★★★ 4 maanden geleden
  Onze hele woning laten stucen, en de benedenverdieping latex laten spuiten. Een superstrak en net eindresultaat. Erg blij mee. Bovendien fijn contact vanaf de offerte … lees verder tot oplevering. 👍
 • Avatar Nick van der Giesen ★★★★★ 5 maanden geleden
  Onze gehele woning door Stricta laten stucen en spuiten. Ondanks de onzekere opleveringsdatum van de woning konden ze snel daarna beginnen en hebben ze het netjes … lees verder binnen de planning afgekregen. Het resultaat is super strak en precies naar wens! Er wordt netjes gewerkt en duidelijk gecommuniceerd. Zou Stricta zeker aanbevelen!
 • Avatar nick van der giesen ★★★★★ 5 maanden geleden
  Onze gehele woning door Stricta laten stucen en spuiten. Ondanks de onzekere opleveringsdatum van de woning konden ze snel daarna beginnen en hebben ze het netjes … lees verder binnen de planning afgekregen. Het resultaat is super strak en precies naar wens! Er wordt netjes gewerkt en duidelijk gecommuniceerd. Zou Stricta zeker aanbevelen!
 • Avatar Margaretha van 't Wel ★★★★★ 7 maanden geleden
  Prachtig resultaat met een heel prettig contact. Een echte aanrader!
 • Avatar Eren Tanriverdi ★★★★★ 9 maanden geleden
  Veel(!) vakmannen over de vloer gehad na oplevering nieuwbouwwoning. Echter hebben ze daadwerkelijk allemaal een steekje laten vallen. Stricta (Daan en Charel) daarentegen … lees verder heeft echt professioneel gehandeld, meegedacht en ook een mooi resultaat achtergelaten. Alles wat ze beloven op de website (en meer) maken ze waar.
  Aanrader! Ik zal ze sowieso in de toekomst weer inschakelen.
 • Avatar Ine Meeuwissen ★★★★★ 9 maanden geleden
  Alles klopt, wat op hun website staat.
  Het zijn echt 2 professionals, Charel en Daan.
  Ze gaan keurig en netjes te werk en mijn muren zijn eindelijk mooi strak.
  … lees verder
  Ze hebben ook het nieuwste gereedschap, zodat ze zeker 2 x zo snel zijn tegenover andere stukadoors, wat heel fijn is in een bewoond huis.
  Denken overal in mee en geven eerlijk advies tegen een eerlijke prijs, zeker voor de kwaliteit die ze leveren en goede materialen die ze gebruiken.
  Ben er echt blij mee, en de volgende klus word het zeker weer Stricta voor mij, dank je wel mannen.
 • Avatar thijs van Heumen ★★★★★ 9 maanden geleden
  Erg fijn stucadoorsbedrijf, zijn flexibel en denken mee. Trapopgang netjes opgeleverd terwijl de bolling erg lastig was. Overgangen van oude muur naar gipsplaat … lees verder keurig weggewerkt. Heel tevreden!
 • Avatar Jarno Zwiers ★★★★★ 10 maanden geleden
  Fijne mannen om mee te werken. Leveren goed werk, heldere communicatie, denken mee in oplossingen en komen afspraken na. Top!
 • Avatar Koen Janssen ★★★★★ 10 maanden geleden
  In de periode februari en maart heeft Stricta ons hele huis onder handen genomen. We zijn enorm blij met het eindresultaat. Daarnaast complimenten over de communicatie … lees verder en flexibiliteit. Wijzelf hadden namelijk alles erg strak gepland maar door het fijne contact waren ze altijd bereikbaar. Als laatste; ons huis heeft veel verschillende ruimtes, o.a. met trapjes en veel hoogteverschillen. Mede door goede tips aan ons (en daarmee de timmerman) is er een mooi geheel gecreëerd!

Bekijk Google Reviews Laat een review achter

Scroll naar boven
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten