Stucadoorsbedrijf Arnhem

Stucadoorsbedrijf Arnhem nodig? Bent u woonachtig in (de omgeving van) Arnhem en wilt u uw woning vakkundig laten stucen? Dan zit u bij Stricta Stucadoorsbedrijf goed. Wij zijn een ervaren stukadoorsbedrijf met een grote passie voor ons vak. Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Daarom streven we bij ieder project, groot of klein, naar perfectie. 

 

Wat het perfecte stukje stucwerk is? Dat hangt uiteraard af van uw wensen. Geeft u de voorkeur aan een gladde muur of vindt u een grove korrel mooi? Alles is mogelijk. We zullen vooraf duidelijke afspraken met elkaar maken op basis van uw wensen. Door onze heldere en transparante manier van communiceren, weet u bij ons altijd waar u aan toe bent. Geen addertjes onder het gras, maar duidelijkheid vooraf.

Mooi stucwerk van hoge kwaliteit

Wij hebben bij de uitvoering van onze werkzaamheden kwaliteit centraal staan. We geloven namelijk dat door kwaliteit centraal te stellen, perfectie kan worden gecreëerd. Dat is dan ook de reden dat de materialen die we gebruiken van A-merken zijn. Omdat wij kwalitatief hoogstaand werk leveren, kunnen wij ook een NOA garantie van vijf jaar geven. Zo bent u nu én in de toekomst verzekerd van mooi stucwerk. 


Wilt u uw woning van nieuw spuitwerk laten voorzien, maar bent u niet woonachtig in Arnhem? En wilt u wel graag de beste stukadoor van de omgeving het werk laten verrichten? Dat kan! Ons werkgebied is namelijk niet beperkt tot Arnhem. Wij stucen ook in Velp, Rheden, Nijmegen, Elst, Heteren, Renkum, Ede, Duiven, Huissen en Zevenaar. En ook in Veenendaal, Hoenderloo, Beuningen, Doesburg en Doetinchem hebben we mensen blij gemaakt met ons vakmanschap. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan direct contact met ons op!

Stucadoor Arnhem inhuren: wat kost het?

Of het nu gaat om de badkamer stucen of de woonkamer stucen; stucwerk maakt iedere ruimte mooier. Wilt u daarom het liefst alle wanden stucen? Maar bent u hierin terughoudend omdat u een nieuwbouwwoning heeft? Niet nodig! Ondanks dat aannemers vanwege de kans op krimpscheuren regelmatig anders adviseren, kunnen ook nieuwbouwwoningen prima gestuct worden. Eventuele krimpscheuren kunnen na een aantal jaren namelijk relatief eenvoudig worden bijgewerkt. Het laten stucen van een volledig ingerichte woning na een paar jaar is daarentegen buitengewoon onpraktisch. 


Laat dus gewoon uw wanden en plafond stucen, ongeacht de leeftijd van uw woning. Stucwerk maakt immers iedere ruimte mooier en draagt zo bij aan uw wooncomfort. Wilt u weten wat de kosten voor het vakkundig stucen van uw woning zijn? Vraag dan een offerte bij ons aan voor een overzichtelijke prijsopgave.

Offerte

Om een goede offerte op te kunnen maken, komen wij graag bij u thuis om de situatie te bekijken en alles even door te nemen.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. file size: 20 MB, Max. files: 5.
   Indien u foto's hebt van de bestaande situatie kunt u deze direct toevoegen. Dit geeft ons een duidelijk beeld en hierdoor kunnen we u het beste adviseren.
  Stricta stucadoorsbedrijf

  De specialist in Stucwerk in Arnhem.

  Door meer dan 15 jaar ervaring in de afbouw hebben wij honderden projecten opgeleverd met succes.

  Reviews
  Testimonials

  Wat onze klanten zeggen

  Wij zijn trots op ons stucwerk. Wij staan voor kwaliteit en dat betaald zich terug in tevreden klanten. 

  Stricta Stucadoorsbedrijf

  Stucadoorsbedrijf Noord Brabant

  4,9 20 reviews

  • Avatar Ralf ★★★★★ in de afgelopen week
   Via via met stricta in contact gekomen, vanaf het begin een goed contact. Nadat ze op mijn verzoek eerst een wand strak hadden gemaakt, was ik overtuigd van hun … lees verder kunnen. Het stucwerk maakt toch immers de woning! Ook was de prijs gewoon goed.
   Mijn ervaring is dat het hele fijne mensen zijn om contact mee te hebben, echt alles is bespreekbaar en mocht iets niet naar wens zijn, lossen ze dit voor je op. Ze zijn eerlijk en komen hun afspraken na. De woning bestond uit een nieuw en een oud deel uit 1920, het is heel knap hoe ze die oude wanden zo strak/recht hebben kunnen krijgen, complimenten heren! Heel netjes gewerkt!
   Met dit bedrijf kun je wat moois maken, een aanrader!
  • Avatar Claire Horsten ★★★★★ 2 maanden geleden
   Charl en Daan zijn vakmannen en komen hun afspraken altijd na. Ze weten de juiste planning te hanteren en zorgen voor super strakke wanden. Zeer tevreden!
  • Avatar Maggie Tervit ★★★★★ 2 maanden geleden
   Twee weken geleden hebben Daan en Charel mijn woonkamer plafond gestuukt. Contact vooraf was heel goed. Ze reageren snel op vragen en denken mee. Kwam op tijd … lees verder en hebben perfect werk geleverd. Stricta is zeker een aanrader!
  • Avatar Jan Wijnands ★★★★★ 2 maanden geleden
   Charel en Daan, 2 professionals , super strak en geheel volgens wens en meer. Werken zeer netjes en prettig om zaken mee te doen.
  • Avatar Dave ★★★★★ 3 maanden geleden
   Onze gehele woning laten stuken door Stricta en door tijdgebrek uiteindelijk ook de muren laten spuiten. We zijn super blij met het strakke eindresultaat van zowel … lees verder het stucwerk als het spuitwerk!
  • Avatar Joyce Wagelmans ★★★★★ 3 maanden geleden
   Wat een vakwerk hebben de mannen geleverd!Na goede uitleg onze tegelwanden strak, gestuct erg netjes gewerkt top....
  • Avatar Maartje Driessen ★★★★★ 3 maanden geleden
   Erg tevreden over het eindresultaat! Perfecte kwaliteit en prettige communicatie.
  • Avatar Bram Janssen ★★★★★ 3 maanden geleden
   Super strak werk geleverd en komen alle afspraken netjes na!
  • Avatar D Doeve - de Wilde ★★★★★ 2 maanden geleden
   Enkele weken geleden mijn huis laten stucen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Van te voren krijg je netjes een prijsopgave en weet je waar je aan toe bent. … lees verder Komen netjes hun afspraak na en staan je op een fijne manier te woord.
  • Avatar Timo Sekhuis ★★★★ 2 maanden geleden
   Daan en Charel hebben ons hele huis voorzien van stucwerk. Zelf zijn wij een leek in stukadoors werk/ kwaliteit. Maar het gevoel was meteen goed en ook de kwaliteit … lees verder mag er zijn. Inmiddels hebben wij al meerdere mensen naar hun door verwezen want iedereen die bij ons binnen komt vraagt wie dat zo mooi gemaakt heeft.
   Wat ik zelf het belangrijkste vind is dat bij op/ aanmerkingen vanuit mij als klant meteen actie wordt ondernomen. Je voelt je echt klant. En zo hoort het.
   Dankjewel voor het topwerk!
   Wij raden dit team aan iedereen aan
  • Avatar Michael Amusah ★★★★★ 2 maanden geleden
   Enige tijd geleden onze keuken en woonkamer laten stucen door Stricta. De offerte was duidelijk, en alles is daarna in goed overleg gegaan. Wij zijn zeer tevreden … lees verder met het resultaat. Nogmaals bedankt mannen!
  • Avatar Joury ★★★★★ 3 maanden geleden
   Goed stucwerk en komen hun afspraken na.

  Bekijk Google Reviews Laat een review achter

  contact opnemen

  Contact informatie

  U kunt ons altijd bellen, WhatsApp’en of mailen.

  Bellen & WhatsApp

  085 200 6474

  Adres

  Havikskruid 56
  5351KG Berghem

  Email

  info@stricta-stucadoorsbedrijf.nl

  Scroll naar top
  Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten