Stucadoorsbedrijf Berghem

Stucadoorsbedrijf in Berghem nodig? Bent u woonachtig in (de omgeving van) Berghem en wilt u uw woning vakkundig laten stucen? Dan helpen wij van Stricta Stucadoorsbedrijf u met plezier verder. Een mooi afgewerkte woning draagt bij aan het ultieme wooncomfort. Wij begrijpen dat als geen ander. Bij Stricta Stucadoorsbedrijf helpen we u daarom graag bij het mooier maken van uw woning.

 

Uw plafond stucen? Wanden stucen? Of uw gehele woning van nieuw spuitwerk voorzien? Wij kunnen het allemaal voor u realiseren. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen wij iedere ruimte omtoveren tot iets moois. Met veel passie voor het vak zullen wij het perfecte eindresultaat creëren. Wat dit precies inhoudt? Dat hangt natuurlijk af van uw wensen. Hierover zullen we vooraf duidelijke afspraken maken met elkaar. Wij zijn open en transparant in onze communicatie. Geen addertjes onder het gras, maar duidelijkheid vooraf. Zo weet u bij ons altijd waar u aan toe bent.

Stucadoor Berghem en omgeving

Bij Stricta Stucadoorsbedrijf geloven we dat het perfecte eindresultaat enkel gecreëerd kan worden met kwalitatief goede materialen. Dat is dan ook de reden dat wij alleen maar gebruik maken van materialen van A-merken. Het goede materieel zorgt er samen met onze kennis en ervaring voor dat we vakmanschap leveren. Wij geven daarom ook altijd een NOA garantie van vijf jaar aan onze klanten. We zijn namelijk pas tevreden als u dat als klant ook bent. 


Bent u op zoek naar een goede stukadoor, maar bent u niet woonachtig in Berghem? Geen zorgen! Wij beschikken over een groot werkgebied. Van Lith, Herpen, Neerloon, Schaijk, Megen,Oijen, Oss en Macharen tot Zevenbergen, Nistelrode, Ravenstein, Heesch en Beneden-Leeuwen. Op al deze plaatsen maken wij mensen blij met mooi stucwerk. Woont u in Uden of Nijmegen? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Wilt u weten wat we precies voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mooi stucwerk voor iedere woning

Een woonkamer stucen of een badkamer stucen? Het stucwerk maakt het geheel vaak echt af. Toch wordt het stucen van wanden en plafonds bij nieuwbouwwoningen door aannemers weleens afgeraden. Dit heeft te maken met de kans op krimpscheuren. Toch adviseren wij wél om uw nieuwbouwwoning direct te stucen. Krimpscheuren kunnen na een aantal jaren relatief gemakkelijk worden bijgewerkt. Het stucen van een volledig ingerichte woning is na een aantal jaren daarentegen minder praktisch. 


Laat uw woning daarom gewoon mooi afwerken met stucwerk en geniet van een optimaal wooncomfort! Wilt u weten wat de exacte kosten zijn voor het (deels) laten stucen van uw woning? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Offerte

Om een goede offerte op te kunnen maken, komen wij graag bij u thuis om de situatie te bekijken en alles even door te nemen.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. file size: 20 MB, Max. files: 5.
   Indien u foto's hebt van de bestaande situatie kunt u deze direct toevoegen. Dit geeft ons een duidelijk beeld en hierdoor kunnen we u het beste adviseren.
  Stricta stucadoorsbedrijf

  De specialist in Stucwerk in Berghem.

  Door meer dan 15 jaar ervaring in de afbouw hebben wij honderden projecten opgeleverd met succes.

  Reviews
  Testimonials

  Wat onze klanten zeggen

  Wij zijn trots op ons stucwerk. Wij staan voor kwaliteit en dat betaald zich terug in tevreden klanten. 

  Stricta Stucadoorsbedrijf

  Stucadoorsbedrijf Noord Brabant

  4,9 20 reviews

  • Avatar Ralf ★★★★★ in de afgelopen week
   Via via met stricta in contact gekomen, vanaf het begin een goed contact. Nadat ze op mijn verzoek eerst een wand strak hadden gemaakt, was ik overtuigd van hun … lees verder kunnen. Het stucwerk maakt toch immers de woning! Ook was de prijs gewoon goed.
   Mijn ervaring is dat het hele fijne mensen zijn om contact mee te hebben, echt alles is bespreekbaar en mocht iets niet naar wens zijn, lossen ze dit voor je op. Ze zijn eerlijk en komen hun afspraken na. De woning bestond uit een nieuw en een oud deel uit 1920, het is heel knap hoe ze die oude wanden zo strak/recht hebben kunnen krijgen, complimenten heren! Heel netjes gewerkt!
   Met dit bedrijf kun je wat moois maken, een aanrader!
  • Avatar Claire Horsten ★★★★★ 2 maanden geleden
   Charl en Daan zijn vakmannen en komen hun afspraken altijd na. Ze weten de juiste planning te hanteren en zorgen voor super strakke wanden. Zeer tevreden!
  • Avatar Maggie Tervit ★★★★★ 2 maanden geleden
   Twee weken geleden hebben Daan en Charel mijn woonkamer plafond gestuukt. Contact vooraf was heel goed. Ze reageren snel op vragen en denken mee. Kwam op tijd … lees verder en hebben perfect werk geleverd. Stricta is zeker een aanrader!
  • Avatar Jan Wijnands ★★★★★ 2 maanden geleden
   Charel en Daan, 2 professionals , super strak en geheel volgens wens en meer. Werken zeer netjes en prettig om zaken mee te doen.
  • Avatar Dave ★★★★★ 3 maanden geleden
   Onze gehele woning laten stuken door Stricta en door tijdgebrek uiteindelijk ook de muren laten spuiten. We zijn super blij met het strakke eindresultaat van zowel … lees verder het stucwerk als het spuitwerk!
  • Avatar Joyce Wagelmans ★★★★★ 3 maanden geleden
   Wat een vakwerk hebben de mannen geleverd!Na goede uitleg onze tegelwanden strak, gestuct erg netjes gewerkt top....
  • Avatar Maartje Driessen ★★★★★ 3 maanden geleden
   Erg tevreden over het eindresultaat! Perfecte kwaliteit en prettige communicatie.
  • Avatar Bram Janssen ★★★★★ 3 maanden geleden
   Super strak werk geleverd en komen alle afspraken netjes na!
  • Avatar D Doeve - de Wilde ★★★★★ 2 maanden geleden
   Enkele weken geleden mijn huis laten stucen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Van te voren krijg je netjes een prijsopgave en weet je waar je aan toe bent. … lees verder Komen netjes hun afspraak na en staan je op een fijne manier te woord.
  • Avatar Timo Sekhuis ★★★★ 2 maanden geleden
   Daan en Charel hebben ons hele huis voorzien van stucwerk. Zelf zijn wij een leek in stukadoors werk/ kwaliteit. Maar het gevoel was meteen goed en ook de kwaliteit … lees verder mag er zijn. Inmiddels hebben wij al meerdere mensen naar hun door verwezen want iedereen die bij ons binnen komt vraagt wie dat zo mooi gemaakt heeft.
   Wat ik zelf het belangrijkste vind is dat bij op/ aanmerkingen vanuit mij als klant meteen actie wordt ondernomen. Je voelt je echt klant. En zo hoort het.
   Dankjewel voor het topwerk!
   Wij raden dit team aan iedereen aan
  • Avatar Michael Amusah ★★★★★ 2 maanden geleden
   Enige tijd geleden onze keuken en woonkamer laten stucen door Stricta. De offerte was duidelijk, en alles is daarna in goed overleg gegaan. Wij zijn zeer tevreden … lees verder met het resultaat. Nogmaals bedankt mannen!
  • Avatar Joury ★★★★★ 3 maanden geleden
   Goed stucwerk en komen hun afspraken na.

  Bekijk Google Reviews Laat een review achter

  contact opnemen

  Contact informatie

  U kunt ons altijd bellen, WhatsApp’en of mailen.

  Bellen & WhatsApp

  085 200 6474

  Adres

  Havikskruid 56
  5351KG Berghem

  Email

  info@stricta-stucadoorsbedrijf.nl

  Scroll naar top
  Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten