Stucadoorsbedrijf Berghem

Stucadoorsbedrijf in Berghem nodig? Bent u woonachtig in (de omgeving van) Berghem en wilt u uw woning vakkundig laten stucen of dunpleisteren? Dan helpen wij van Stricta Stucadoorsbedrijf u met plezier verder. Een mooi afgewerkte woning draagt bij aan het ultieme wooncomfort. Wij begrijpen dat als geen ander. Bij Stricta Stucadoorsbedrijf helpen we u daarom graag bij het mooier maken van uw woning.

Uw plafond stucen? Wanden stucen? Of uw gehele woning van nieuw spuitwerk of dunpleister voorzien? Wij kunnen het allemaal voor u realiseren. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen wij iedere ruimte omtoveren tot iets moois. Met veel passie voor het vak zullen wij het perfecte eindresultaat creëren. Wat dit precies inhoudt? Dat hangt natuurlijk af van uw wensen. Hierover zullen we vooraf duidelijke afspraken maken met elkaar. Wij zijn open en transparant in onze communicatie. Geen addertjes onder het gras, maar duidelijkheid vooraf. Zo weet u bij ons altijd waar u aan toe bent.

Stucadoor Berghem en omgeving

Bij Stricta Stucadoorsbedrijf geloven we dat het perfecte eindresultaat enkel gecreëerd kan worden met kwalitatief goede materialen. Dat is dan ook de reden dat wij alleen maar gebruik maken van materialen van A-merken. Het goede materieel zorgt er samen met onze kennis en ervaring voor dat we vakmanschap leveren. Wij geven daarom ook altijd een NOA garantie van vijf jaar aan onze klanten. We zijn namelijk pas tevreden als u dat als klant ook bent. 


Bent u op zoek naar een goede stukadoor, maar bent u niet woonachtig in Berghem? Geen zorgen! Wij beschikken over een groot werkgebied. Van Lith, Herpen, Neerloon, Schaijk, Megen,Oijen, Oss en Macharen tot Zevenbergen, Nistelrode, Ravenstein, Heesch en Beneden-Leeuwen. Op al deze plaatsen maken wij mensen blij met mooi stucwerk. Woont u in Uden of Nijmegen? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Wilt u weten wat we precies voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mooi stucwerk voor iedere woning

Een woonkamer stucen of een badkamer stucen? Het stucwerk maakt het geheel vaak echt af. Toch wordt het stucen van wanden en plafonds bij nieuwbouwwoningen door aannemers weleens afgeraden. Dit heeft te maken met de kans op krimpscheuren. Toch adviseren wij wél om uw nieuwbouwwoning direct te stucen. Krimpscheuren kunnen na een aantal jaren relatief gemakkelijk worden bijgewerkt. Het stucen van een volledig ingerichte woning is na een aantal jaren daarentegen minder praktisch. 


Laat uw woning daarom gewoon mooi afwerken met stucwerk en geniet van een optimaal wooncomfort! Wilt u weten wat de exacte kosten zijn voor het (deels) laten stucen van uw woning? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Offerte

Om een goede offerte op te kunnen maken, komen wij graag bij u thuis om de situatie te bekijken en alles even door te nemen.

Type werkzaamheden?
Voordeelpakket
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 200 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  Indien u foto's hebt van de bestaande situatie kunt u deze direct toevoegen. Dit geeft ons een duidelijk beeld en hierdoor kunnen we u het beste adviseren.
  DD slash MM slash JJJJ
  Jaar bouw
  ivm BTW verschillen
  Naam*
  Adres*
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Stricta stucadoorsbedrijf

  De specialist in Stucwerk in Berghem.

  Door meer dan 15 jaar ervaring in de afbouw hebben wij honderden projecten opgeleverd met succes.

  Reviews
  Testimonials

  Wat onze klanten zeggen

  Wij zijn trots op ons stucwerk. Wij staan voor kwaliteit en dat betaald zich terug in tevreden klanten. 

  Stricta Stucadoorsbedrijf

  Stucadoorsbedrijf Noord Brabant

  4,9 36 reviews

  • Avatar Jarno Zwiers ★★★★★ in de afgelopen week
   Fijne mannen om mee te werken. Leveren goed werk, heldere communicatie, denken mee in oplossingen en komen afspraken na. Top!
  • Avatar Koen Janssen ★★★★★ in de afgelopen week
   In de periode februari en maart heeft Stricta ons hele huis onder handen genomen. We zijn enorm blij met het eindresultaat. Daarnaast complimenten over de communicatie … lees verder en flexibiliteit. Wijzelf hadden namelijk alles erg strak gepland maar door het fijne contact waren ze altijd bereikbaar. Als laatste; ons huis heeft veel verschillende ruimtes, o.a. met trapjes en veel hoogteverschillen. Mede door goede tips aan ons (en daarmee de timmerman) is er een mooi geheel gecreëerd!
  • Avatar Bianca Vandervelde ★★★★★ een maand geleden
   Goed mooi en strak stuc werk
  • Avatar Joop Kruijssen ★★★★★ een maand geleden
   Goede communicatie. Ze denken mee en leveren strak werk af.
  • Avatar Peter Koenjer ★★★★★ 4 maanden geleden
   Net werk en prettige communicatie.
  • Avatar Mcb Zsa ★★★★★ 4 maanden geleden
   Wij hebben onze nieuwbouwwoning laten dunpleisteren en stucen door Stricta.
   Het contact verliep fijn en snel toen wij meer informatie wilden over de mogelijkheden.
   … lees verder Alle vragen werden prettig beantwoord en wij kregen een goed gevoel bij dit bedrijf.
   Charel en Daan konden al snel bij ons aan de slag en gaven een realistische planning en bleven hierover met ons in contact. Hierdoor wisten wij waar wij aan toe waren en konden makkelijk verdere dingen inplannen in onze woning.
   Onze muren en plafonds zijn super strak, precies wat wij hoopte! We hebben goed advies gekregen over wat wij zelf verder konden doen met onze muren. We mochten appen en foto's sturen bij vragen en ook daar werd weer snel op geantwoord.
   Al met al zijn we súper blij met het resultaat.
   Thanks!
  • Avatar Rick Huting ★★★★★ 5 maanden geleden
   Onze benedenverdieping compleet strak laten stucen door Daan en zijn collega. We zijn ongelooflijk tevreden. De vlakken en hoeken zijn glad en strak en ook de gemetselde … lees verder boog bij ons keuken is compleet glad gestuct. Vlak voor Stricta kwam stucen is er een nieuwe PVC vloer gelegd en daar zijn de heren zorgvuldig mee om gegaan.
   Van hun werk gaan we nog jaren plezier hebben.
  • Avatar Luuk Verkuijlen ★★★★★ 6 maanden geleden
   Ze communiceren goed, denken met je mee. Heel flexibel en leveren strak werk af. Wat de volgende stuc klus ook wordt, wij gaan weer voor Stricta.
  • Avatar Floor Driessen ★★★★★ 7 maanden geleden
   Fijn contact gehad met deze stucadoors. Ze dachten mee en waren flexibel wat betreft onze wensen. Mooi strak resultaat!
  • Avatar Sanjay Bhagai ★★★★★ 9 maanden geleden
   Via een kennis bij Stricta terecht gekomen voor een beton-look muur. We zijn echt ontzettend tevreden met het resultaat. Er wordt goed geluisterd naar de wensen … lees verder van de klant en indien gewenst wordt er advies gegeven. Van tevoren weet je exact waar je aan toe bent en ze leveren wat ze beloven. Zeker een aanrader!!
  • Avatar willem van leeuwen ★★★★★ 10 maanden geleden
   Keuken laten stucadoren door dit bedrijf. Professionele vakmannen met een uitstekend resultaat. Muren zo vlak als een spiegel. Aanrader als ik weer een klus heb … lees verder bel ik ze weer.
  • Avatar Sunday Jamz ★★★★★ 11 maanden geleden
   Stricta heeft snel gereageerd en meegedacht voor het beste resultaat. Daan bedankt voor het goede werk!

  Bekijk Google Reviews Laat een review achter

  contact opnemen

  Contact informatie

  U kunt ons altijd bellen, WhatsApp’en of mailen.

  Adres

  Havikskruid 56
  5351KG Berghem

  Email

  info@stricta-stucadoorsbedrijf.nl

  Scroll naar top
  Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten