Stucadoorsbedrijf Beuningen

Stucadoorsbedrijf Beuningen nodig? Wilt u uw huidige woning of kantoorpand opknappen? Of betrekt u binnenkort een nieuwbouwwoning die u van strak spuitwerk wilt laten voorzien? In alle gevallen kunnen wij van Stricta Stucadoorsbedrijf u verder helpen. Wij zijn namelijk een stukadoorsbedrijf met veel ervaring. Hierdoor zijn we in staat om iedere ruimte, groot of klein, mooier te maken. 

 

Mooi stucwerk levert een grote bijdrage aan de uitstraling van een ruimte. Wij geloven dat voor het perfecte stucwerk kwalitatief goed materieel nodig is. Wij gebruiken dan ook uitsluitend materialen van A-merken. Zo kunnen we altijd de beste kwaliteit leveren. Op ons werk geven we altijd een NOA garantie van vijf jaar. Zo bent u nu én in de toekomst verzekerd van mooi stucwerk.

Beste stucadoor Beuningen en omgeving

Van de woonkamer stucen tot de badkamer stucen; wij doen het allemaal. Geen project is ons te gek. Voordat we starten met de wanden stucen, maken we eerst duidelijke afspraken op basis van uw wensen. Wat wilt u precies? En wat gaat dit kosten? Doordat we vooraf transparant en duidelijk met u communiceren, weet u precies wat u kunt verwachten. U komt bij ons dus nooit achteraf voor onaangename verrassingen te staan, integendeel!


Zoekt u de beste stukadoor van de regio, maar woont u niet in Beuningen? Geen zorgen! Wij werken namelijk ook in Hernen, Leur, Ewijk, Oosterhout, Bergharen, Winssen, Grave, Valburg, Elst, Malden en Zetten. Maar ook plaatsen zoals Nijmegen, Arnhem, Wijchen, Bemmel en Druten behoren tot ons werkgebied. Dus wilt u dat uw wanden en/of plafonds gestuct worden door een echte vakman? Neem dan direct contact met ons op!

Wat kost kwalitatief goed stucwerk?

Kunt u ook van een nieuwbouwwoning de wanden en het plafond stucen? Ja hoor, geen enkel probleem. Het stucen van nieuwbouwwoningen wordt regelmatig afgeraden. Dit heeft te maken met het risico op krimpscheuren in het stucwerk. Wij proberen de kans op krimpscheuren dankzij een hoogwaardige afwerking zo klein mogelijk te houden. Maar het volledig voorkomen is onmogelijk. Toch adviseren wij wel om de woning direct te laten stucen. Eventuele krimpscheuren kunnen namelijk na een aantal jaren relatief eenvoudig worden bijgewerkt. Uw ingerichte woning na een paar jaar nog laten stucen is vanuit praktisch oogpunt gezien minder eenvoudig. 

Wanneer u uw woning of bedrijfspand graag wilt laten stucen, wilt u uiteraard het kostenplaatje weten. Met welke kosten dient u rekening te houden? Wat kost kwalitatief goed stucwerk nou eigenlijk? Voor een antwoord op deze vraag dient u een offerte aan te vragen. Wij kunnen u dan adviseren op basis van uw persoonlijke situatie. Uiteraard krijgt u naast het persoonlijke advies een overzichtelijke prijsopgave van ons.

Offerte

Om een goede offerte op te kunnen maken, komen wij graag bij u thuis om de situatie te bekijken en alles even door te nemen.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. file size: 20 MB, Max. files: 5.
   Indien u foto's hebt van de bestaande situatie kunt u deze direct toevoegen. Dit geeft ons een duidelijk beeld en hierdoor kunnen we u het beste adviseren.
  Stricta stucadoorsbedrijf

  De specialist in Stucwerk in Beuningen.

  Door meer dan 15 jaar ervaring in de afbouw hebben wij honderden projecten opgeleverd met succes.

  Reviews
  Testimonials

  Wat onze klanten zeggen

  Wij zijn trots op ons stucwerk. Wij staan voor kwaliteit en dat betaald zich terug in tevreden klanten. 

  Stricta Stucadoorsbedrijf

  Stucadoorsbedrijf Noord Brabant

  4,9 20 reviews

  • Avatar Ralf ★★★★★ in de afgelopen week
   Via via met stricta in contact gekomen, vanaf het begin een goed contact. Nadat ze op mijn verzoek eerst een wand strak hadden gemaakt, was ik overtuigd van hun … lees verder kunnen. Het stucwerk maakt toch immers de woning! Ook was de prijs gewoon goed.
   Mijn ervaring is dat het hele fijne mensen zijn om contact mee te hebben, echt alles is bespreekbaar en mocht iets niet naar wens zijn, lossen ze dit voor je op. Ze zijn eerlijk en komen hun afspraken na. De woning bestond uit een nieuw en een oud deel uit 1920, het is heel knap hoe ze die oude wanden zo strak/recht hebben kunnen krijgen, complimenten heren! Heel netjes gewerkt!
   Met dit bedrijf kun je wat moois maken, een aanrader!
  • Avatar Claire Horsten ★★★★★ 2 maanden geleden
   Charl en Daan zijn vakmannen en komen hun afspraken altijd na. Ze weten de juiste planning te hanteren en zorgen voor super strakke wanden. Zeer tevreden!
  • Avatar Maggie Tervit ★★★★★ 2 maanden geleden
   Twee weken geleden hebben Daan en Charel mijn woonkamer plafond gestuukt. Contact vooraf was heel goed. Ze reageren snel op vragen en denken mee. Kwam op tijd … lees verder en hebben perfect werk geleverd. Stricta is zeker een aanrader!
  • Avatar Jan Wijnands ★★★★★ 2 maanden geleden
   Charel en Daan, 2 professionals , super strak en geheel volgens wens en meer. Werken zeer netjes en prettig om zaken mee te doen.
  • Avatar Dave ★★★★★ 3 maanden geleden
   Onze gehele woning laten stuken door Stricta en door tijdgebrek uiteindelijk ook de muren laten spuiten. We zijn super blij met het strakke eindresultaat van zowel … lees verder het stucwerk als het spuitwerk!
  • Avatar Joyce Wagelmans ★★★★★ 3 maanden geleden
   Wat een vakwerk hebben de mannen geleverd!Na goede uitleg onze tegelwanden strak, gestuct erg netjes gewerkt top....
  • Avatar Maartje Driessen ★★★★★ 3 maanden geleden
   Erg tevreden over het eindresultaat! Perfecte kwaliteit en prettige communicatie.
  • Avatar Bram Janssen ★★★★★ 3 maanden geleden
   Super strak werk geleverd en komen alle afspraken netjes na!
  • Avatar D Doeve - de Wilde ★★★★★ 2 maanden geleden
   Enkele weken geleden mijn huis laten stucen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Van te voren krijg je netjes een prijsopgave en weet je waar je aan toe bent. … lees verder Komen netjes hun afspraak na en staan je op een fijne manier te woord.
  • Avatar Timo Sekhuis ★★★★ 2 maanden geleden
   Daan en Charel hebben ons hele huis voorzien van stucwerk. Zelf zijn wij een leek in stukadoors werk/ kwaliteit. Maar het gevoel was meteen goed en ook de kwaliteit … lees verder mag er zijn. Inmiddels hebben wij al meerdere mensen naar hun door verwezen want iedereen die bij ons binnen komt vraagt wie dat zo mooi gemaakt heeft.
   Wat ik zelf het belangrijkste vind is dat bij op/ aanmerkingen vanuit mij als klant meteen actie wordt ondernomen. Je voelt je echt klant. En zo hoort het.
   Dankjewel voor het topwerk!
   Wij raden dit team aan iedereen aan
  • Avatar Michael Amusah ★★★★★ 2 maanden geleden
   Enige tijd geleden onze keuken en woonkamer laten stucen door Stricta. De offerte was duidelijk, en alles is daarna in goed overleg gegaan. Wij zijn zeer tevreden … lees verder met het resultaat. Nogmaals bedankt mannen!
  • Avatar Joury ★★★★★ 3 maanden geleden
   Goed stucwerk en komen hun afspraken na.

  Bekijk Google Reviews Laat een review achter

  contact opnemen

  Contact informatie

  U kunt ons altijd bellen, WhatsApp’en of mailen.

  Bellen & WhatsApp

  085 200 6474

  Adres

  Havikskruid 56
  5351KG Berghem

  Email

  info@stricta-stucadoorsbedrijf.nl

  Scroll naar top
  Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten