Stucadoorsbedrijf Beuningen

Stucadoorsbedrijf Beuningen nodig? Wilt u uw huidige woning of kantoorpand opknappen? Of betrekt u binnenkort een nieuwbouwwoning die u van strak spuitwerk of dunpleister wilt laten voorzien? In alle gevallen kunnen wij van Stricta Stucadoorsbedrijf u verder helpen. Wij zijn namelijk een stukadoorsbedrijf met veel ervaring. Hierdoor zijn we in staat om iedere ruimte, groot of klein, mooier te maken. 

 

Mooi stucwerk levert een grote bijdrage aan de uitstraling van een ruimte. Wij geloven dat voor het perfecte stucwerk kwalitatief goed materieel nodig is. Wij gebruiken dan ook uitsluitend materialen van A-merken. Zo kunnen we altijd de beste kwaliteit leveren. Op ons werk geven we altijd een NOA garantie van vijf jaar. Zo bent u nu én in de toekomst verzekerd van mooi stucwerk.

Beste stucadoor Beuningen en omgeving

Van de woonkamer stucen tot de badkamer stucen; wij doen het allemaal. Geen project is ons te gek. Voordat we starten met de wanden stucen, maken we eerst duidelijke afspraken op basis van uw wensen. Wat wilt u precies? En wat gaat dit kosten? Doordat we vooraf transparant en duidelijk met u communiceren, weet u precies wat u kunt verwachten. U komt bij ons dus nooit achteraf voor onaangename verrassingen te staan, integendeel!


Zoekt u de beste stukadoor van de regio, maar woont u niet in Beuningen? Geen zorgen! Wij werken namelijk ook in Hernen, Leur, Ewijk, Oosterhout, Bergharen, Winssen, Grave, Valburg, Elst, Malden en Zetten. Maar ook plaatsen zoals Nijmegen, Arnhem, Wijchen, Bemmel en Druten behoren tot ons werkgebied. Dus wilt u dat uw wanden en/of plafonds gestuct worden door een echte vakman? Neem dan direct contact met ons op!

Wat kost kwalitatief goed stucwerk?

Kunt u ook van een nieuwbouwwoning de wanden en het plafond stucen? Ja hoor, geen enkel probleem. Het stucen van nieuwbouwwoningen wordt regelmatig afgeraden. Dit heeft te maken met het risico op krimpscheuren in het stucwerk. Wij proberen de kans op krimpscheuren dankzij een hoogwaardige afwerking zo klein mogelijk te houden. Maar het volledig voorkomen is onmogelijk. Toch adviseren wij wel om de woning direct te laten stucen. Eventuele krimpscheuren kunnen namelijk na een aantal jaren relatief eenvoudig worden bijgewerkt. Uw ingerichte woning na een paar jaar nog laten stucen is vanuit praktisch oogpunt gezien minder eenvoudig. 

Wanneer u uw woning of bedrijfspand graag wilt laten stucen of dunpleisteren, wilt u uiteraard het kostenplaatje weten. Met welke kosten dient u rekening te houden? Wat kost kwalitatief goed stucwerk nou eigenlijk? Voor een antwoord op deze vraag dient u een offerte aan te vragen. Wij kunnen u dan adviseren op basis van uw persoonlijke situatie. Uiteraard krijgt u naast het persoonlijke advies een overzichtelijke prijsopgave van ons.

Offerte

Kies hieronder de afwerking of het pakket waar u naar op zoek bent.
Staat uw keuze er niet bij, geef uw wensen dan aan bij bijzonderheden. 

 

"*" geeft vereiste velden aan

Type werkzaamheden?
Voordeelpakket
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 200 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  Indien u foto's hebt van de bestaande situatie kunt u deze direct toevoegen. Dit geeft ons een duidelijk beeld en hierdoor kunnen we u het beste adviseren.
  DD slash MM slash JJJJ
  Jaar bouw
  ivm BTW verschillen
  Naam*
  Adres*
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Stricta stucadoorsbedrijf

  De specialist in Stucwerk in Beuningen.

  Door meer dan 15 jaar ervaring in de afbouw hebben wij honderden projecten opgeleverd met succes.

  Reviews
  Testimonials

  Wat onze klanten zeggen

  Wij zijn trots op ons stucwerk. Wij staan voor kwaliteit en dat betaald zich terug in tevreden klanten. 

  Stricta Stucadoorsbedrijf

  Stucadoorsbedrijf Noord Brabant

  4,9 60 reviews

  • Avatar Estjo Vegtberg ★★★★★ 3 weken geleden
   Heel tevreden over het eindresultaat. Beide heren zijn fijn in de omgang, doelgericht, geven goede adviezen en komen hun afspraken na. Het resultaat mag er wezen: … lees verder netjes en strak.
  • Avatar Susan Namink ★★★★★ 4 weken geleden
   Duidelijke communicatie en er wordt professioneel meegedacht. Daarbij ook nog eens goede kwaliteit en flexibel in planning wat ideaal is bij nieuwbouw. 100% een … lees verder aanrader!
  • Avatar luc Driessen ★★★★★ een maand geleden
   Echte vakmannen! Ze hebben bij mijn nieuwe huis super werk geleverd. Het contact met Daan is zeer nauw en persoonlijk. Mijn hele huis moest aangepakt worden, dit … lees verder hebben ze in vier dagen voor elkaar gekregen.
   Zeker een aanrader!!
   Bedankt voor het resultaat jongens!
  • Avatar Chantal ★★★★★ een maand geleden
   Ontzettend blij met Daan en Charel. Ze hebben van mijn scheve oude huis een (bijna) recht huis weten te maken. Allebei harder werkers, super aardig en behulpzaam, … lees verder ook na afloop als er vragen waren. Ik raad deze 2 heren zeker aan!!!
  • Avatar Rens Plandsoen ★★★★ 2 maanden geleden
   Prima werk geleverd. Communicatie was uitstekend.
   Het werk getuigde van professionaliteit. Was binnen de planning gereed. En eea is keurig achtergelaten.
  • Avatar Kees Fluijt ★★★★★ 4 maanden geleden
   Wat een perfect vakwerk leveren Daan en Charel. Super strak en ruim binnen de afgesproken tijd. Goed advies om op alle hoeken waar de aannemer dit "vergeten" … lees verder was, toch een hoekprofiel te plaatsen. En dan was ook nog eens alle rommel opgeruimd.
   Nogmaals dank mannen. Het gaat jullie goed.
  • Avatar Sonja Heyl ★★★★★ 4 maanden geleden
   Wij hadden het niet beter kunnen treffen met Stricta! Daan en zijn compagnon hebben vakwerk geleverd in onze nieuwbouwwoning. Onzekere opleverdatum zorgde voor verschuiven … lees verder van de afspraken en uitdagende planning maar Daan wist het perfect in te plannen en uit te voeren. Goede adviezen en super strakke wanden. Ik raad Stricta van harte aan!
  • Avatar leon kievits ★★★★★ 5 maanden geleden
   Wij zijn erg blij dat wij Stricta hebben gekozen voor o.a. het dunpleisteren van de wanden in ons nieuwbouw appartement.
   Het eindresultaat is erg mooi geworden.
   … lees verder
   Daan en Charel zijn vaklui, geven advies/tips en de communicatie tijdens het proces was prima.
   Bedankt team Stricta 👍 en succes
  • Avatar Rick Keuning ★★★★★ 5 maanden geleden
   Deze professionals hebben mijn hele huis opnieuw gestuct met als resultaat zeer strakke muren. Altijd positief en bijzonderheden werden gemeld en denken mee met … lees verder de klant.
  • Avatar Ilse P ★★★★★ 5 maanden geleden
   Een echte aanrader! Ons nieuwbouwhuis is super strak gestuct en latex gespoten door Stricta! Bezoek valt het echt op hoe netjes het is gedaan! Ook heel fijn in de … lees verder communicatie!
  • Avatar Wessel Vis ★★★★★ 7 maanden geleden
   Vakwerk! De gehele nieuwbouwwoning is onder handen genomen door Stricta, stucen en latex spuiten in meerdere kleuren. Super netjes en de communicatie verliep erg … lees verder prettig.
  • Avatar Marek Stepniak ★★★★★ 7 maanden geleden
   Ik heb nog nooit zulke professionals in huis gehad. We deden veel verschillende dingen in huis maar niemand had de werklust zoals Daan en Charel. Atijd op tijd, … lees verder prettige communicatie, de klus was snel en perfect geklaard, totdat er niets meer te klagen was. Echt aanraders vakmannen je zegt gewoon wat je wilt en laat de rest aan hun over.
   Van harte bedankt
   Mvg Marek en Karolina

  Bekijk Google Reviews Laat een review achter

  contact opnemen

  Contact informatie

  U kunt ons altijd bellen, WhatsApp’en of mailen.

  Adres

  Havikskruid 56
  5351KG Berghem

  Email

  info@stricta-stucadoorsbedrijf.nl

  Scroll naar boven
  Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten