Stucadoorsbedrijf Beuningen

Stucadoorsbedrijf Beuningen nodig? Wilt u uw huidige woning of kantoorpand opknappen? Of betrekt u binnenkort een nieuwbouwwoning die u van strak spuitwerk of dunpleister wilt laten voorzien? In alle gevallen kunnen wij van Stricta Stucadoorsbedrijf u verder helpen. Wij zijn namelijk een stukadoorsbedrijf met veel ervaring. Hierdoor zijn we in staat om iedere ruimte, groot of klein, mooier te maken. 

 

Mooi stucwerk levert een grote bijdrage aan de uitstraling van een ruimte. Wij geloven dat voor het perfecte stucwerk kwalitatief goed materieel nodig is. Wij gebruiken dan ook uitsluitend materialen van A-merken. Zo kunnen we altijd de beste kwaliteit leveren. Op ons werk geven we altijd een NOA garantie van vijf jaar. Zo bent u nu én in de toekomst verzekerd van mooi stucwerk.

Beste stucadoor Beuningen en omgeving

Van de woonkamer stucen tot de badkamer stucen; wij doen het allemaal. Geen project is ons te gek. Voordat we starten met de wanden stucen, maken we eerst duidelijke afspraken op basis van uw wensen. Wat wilt u precies? En wat gaat dit kosten? Doordat we vooraf transparant en duidelijk met u communiceren, weet u precies wat u kunt verwachten. U komt bij ons dus nooit achteraf voor onaangename verrassingen te staan, integendeel!


Zoekt u de beste stukadoor van de regio, maar woont u niet in Beuningen? Geen zorgen! Wij werken namelijk ook in Hernen, Leur, Ewijk, Oosterhout, Bergharen, Winssen, Grave, Valburg, Elst, Malden en Zetten. Maar ook plaatsen zoals Nijmegen, Arnhem, Wijchen, Bemmel en Druten behoren tot ons werkgebied. Dus wilt u dat uw wanden en/of plafonds gestuct worden door een echte vakman? Neem dan direct contact met ons op!

Wat kost kwalitatief goed stucwerk?

Kunt u ook van een nieuwbouwwoning de wanden en het plafond stucen? Ja hoor, geen enkel probleem. Het stucen van nieuwbouwwoningen wordt regelmatig afgeraden. Dit heeft te maken met het risico op krimpscheuren in het stucwerk. Wij proberen de kans op krimpscheuren dankzij een hoogwaardige afwerking zo klein mogelijk te houden. Maar het volledig voorkomen is onmogelijk. Toch adviseren wij wel om de woning direct te laten stucen. Eventuele krimpscheuren kunnen namelijk na een aantal jaren relatief eenvoudig worden bijgewerkt. Uw ingerichte woning na een paar jaar nog laten stucen is vanuit praktisch oogpunt gezien minder eenvoudig. 

Wanneer u uw woning of bedrijfspand graag wilt laten stucen of dunpleisteren, wilt u uiteraard het kostenplaatje weten. Met welke kosten dient u rekening te houden? Wat kost kwalitatief goed stucwerk nou eigenlijk? Voor een antwoord op deze vraag dient u een offerte aan te vragen. Wij kunnen u dan adviseren op basis van uw persoonlijke situatie. Uiteraard krijgt u naast het persoonlijke advies een overzichtelijke prijsopgave van ons.

Offerte

Om een goede offerte op te kunnen maken, komen wij graag bij u thuis om de situatie te bekijken en alles even door te nemen.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 200 MB, Max. aantal bestanden: 5.
   Indien u foto's hebt van de bestaande situatie kunt u deze direct toevoegen. Dit geeft ons een duidelijk beeld en hierdoor kunnen we u het beste adviseren.
  • DD slash MM slash JJJJ
  Stricta stucadoorsbedrijf

  De specialist in Stucwerk in Beuningen.

  Door meer dan 15 jaar ervaring in de afbouw hebben wij honderden projecten opgeleverd met succes.

  Reviews
  Testimonials

  Wat onze klanten zeggen

  Wij zijn trots op ons stucwerk. Wij staan voor kwaliteit en dat betaald zich terug in tevreden klanten. 

  Stricta Stucadoorsbedrijf

  Stucadoorsbedrijf Noord Brabant

  4,9 27 reviews

  • Avatar Sanjay Bhagai ★★★★★ 2 maanden geleden
   Via een kennis bij Stricta terecht gekomen voor een beton-look muur. We zijn echt ontzettend tevreden met het resultaat. Er wordt goed geluisterd naar de wensen … lees verder van de klant en indien gewenst wordt er advies gegeven. Van tevoren weet je exact waar je aan toe bent en ze leveren wat ze beloven. Zeker een aanrader!!
  • Avatar willem van leeuwen ★★★★★ 3 maanden geleden
   Keuken laten stucadoren door dit bedrijf. Professionele vakmannen met een uitstekend resultaat. Muren zo vlak als een spiegel. Aanrader als ik weer een klus heb … lees verder bel ik ze weer.
  • Avatar Sunday Jamz ★★★★★ 3 maanden geleden
   Stricta heeft snel gereageerd en meegedacht voor het beste resultaat. Daan bedankt voor het goede werk!
  • Avatar Tessa de Jong ★★★★★ 4 maanden geleden
   Ze zijn zeker aan te raden. Onze muren in ons huis is gedaan door hun. Ze weten wat ze doen & voeren hun werk top uit.
  • Avatar Ralf ★★★★★ 4 maanden geleden
   Via via met stricta in contact gekomen, vanaf het begin een goed contact. Nadat ze op mijn verzoek eerst een wand strak hadden gemaakt, was ik overtuigd van hun … lees verder kunnen. Het stucwerk maakt toch immers de woning! Ook was de prijs gewoon goed.
   Mijn ervaring is dat het hele fijne mensen zijn om contact mee te hebben, echt alles is bespreekbaar en mocht iets niet naar wens zijn, lossen ze dit voor je op. Ze zijn eerlijk en komen hun afspraken na. De woning bestond uit een nieuw en een oud deel uit 1920, het is heel knap hoe ze die oude wanden zo strak/recht hebben kunnen krijgen, complimenten heren! Heel netjes gewerkt!
   Met dit bedrijf kun je wat moois maken, een aanrader!
  • Avatar Dave Spies ★★★★★ 4 maanden geleden
   Ik had snel iemand nodig en dus ben ik gaan vragen in mijn omgeving naar proffesionele en snelle stukadoors. Meerdere mensen gaven Stricta aan, snel gebeld en binnen … lees verder no time stonden ze voor de deur. Prijs was ook top! Ik vind het helemaal mooi!
  • Avatar Betsy van Haren ★★★★★ 4 maanden geleden
   De hele woonkamer latex laten spuiten, supermooi geworden en geheel volgens afspraak.
  • Avatar Claire Horsten ★★★★★ 6 maanden geleden
   Charl en Daan zijn vakmannen en komen hun afspraken altijd na. Ze weten de juiste planning te hanteren en zorgen voor super strakke wanden. Zeer tevreden!
  • Avatar Maggie Tervit ★★★★★ 6 maanden geleden
   Twee weken geleden hebben Daan en Charel mijn woonkamer plafond gestuukt. Contact vooraf was heel goed. Ze reageren snel op vragen en denken mee. Kwam op tijd … lees verder en hebben perfect werk geleverd. Stricta is zeker een aanrader!
  • Avatar Jan Wijnands ★★★★★ 6 maanden geleden
   Charel en Daan, 2 professionals , super strak en geheel volgens wens en meer. Werken zeer netjes en prettig om zaken mee te doen.
  • Avatar Bram Janssen ★★★★★ 7 maanden geleden
   Super strak werk geleverd en komen alle afspraken netjes na!
  • Avatar Maartje Driessen ★★★★★ 7 maanden geleden
   Erg tevreden over het eindresultaat! Perfecte kwaliteit en prettige communicatie.

  Bekijk Google Reviews Laat een review achter

  contact opnemen

  Contact informatie

  U kunt ons altijd bellen, WhatsApp’en of mailen.

  Adres

  Havikskruid 56
  5351KG Berghem

  Email

  info@stricta-stucadoorsbedrijf.nl

  Scroll naar top
  Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten