Stucadoorsbedrijf Beuningen

Stucadoorsbedrijf Beuningen nodig? Wilt u uw huidige woning of kantoorpand opknappen? Of betrekt u binnenkort een nieuwbouwwoning die u van strak spuitwerk of dunpleister wilt laten voorzien? In alle gevallen kunnen wij van Stricta Stucadoorsbedrijf u verder helpen. Wij zijn namelijk een stukadoorsbedrijf met veel ervaring. Hierdoor zijn we in staat om iedere ruimte, groot of klein, mooier te maken. 

 

Mooi stucwerk levert een grote bijdrage aan de uitstraling van een ruimte. Wij geloven dat voor het perfecte stucwerk kwalitatief goed materieel nodig is. Wij gebruiken dan ook uitsluitend materialen van A-merken. Zo kunnen we altijd de beste kwaliteit leveren. Op ons werk geven we altijd een NOA garantie van vijf jaar. Zo bent u nu én in de toekomst verzekerd van mooi stucwerk.

Beste stucadoor Beuningen en omgeving

Van de woonkamer stucen tot de badkamer stucen; wij doen het allemaal. Geen project is ons te gek. Voordat we starten met de wanden stucen, maken we eerst duidelijke afspraken op basis van uw wensen. Wat wilt u precies? En wat gaat dit kosten? Doordat we vooraf transparant en duidelijk met u communiceren, weet u precies wat u kunt verwachten. U komt bij ons dus nooit achteraf voor onaangename verrassingen te staan, integendeel!


Zoekt u de beste stukadoor van de regio, maar woont u niet in Beuningen? Geen zorgen! Wij werken namelijk ook in Hernen, Leur, Ewijk, Oosterhout, Bergharen, Winssen, Grave, Valburg, Elst, Malden en Zetten. Maar ook plaatsen zoals Nijmegen, Arnhem, Wijchen, Bemmel en Druten behoren tot ons werkgebied. Dus wilt u dat uw wanden en/of plafonds gestuct worden door een echte vakman? Neem dan direct contact met ons op!

Wat kost kwalitatief goed stucwerk?

Kunt u ook van een nieuwbouwwoning de wanden en het plafond stucen? Ja hoor, geen enkel probleem. Het stucen van nieuwbouwwoningen wordt regelmatig afgeraden. Dit heeft te maken met het risico op krimpscheuren in het stucwerk. Wij proberen de kans op krimpscheuren dankzij een hoogwaardige afwerking zo klein mogelijk te houden. Maar het volledig voorkomen is onmogelijk. Toch adviseren wij wel om de woning direct te laten stucen. Eventuele krimpscheuren kunnen namelijk na een aantal jaren relatief eenvoudig worden bijgewerkt. Uw ingerichte woning na een paar jaar nog laten stucen is vanuit praktisch oogpunt gezien minder eenvoudig. 

Wanneer u uw woning of bedrijfspand graag wilt laten stucen of dunpleisteren, wilt u uiteraard het kostenplaatje weten. Met welke kosten dient u rekening te houden? Wat kost kwalitatief goed stucwerk nou eigenlijk? Voor een antwoord op deze vraag dient u een offerte aan te vragen. Wij kunnen u dan adviseren op basis van uw persoonlijke situatie. Uiteraard krijgt u naast het persoonlijke advies een overzichtelijke prijsopgave van ons.

Offerte

Om een goede offerte op te kunnen maken, komen wij graag bij u thuis om de situatie te bekijken en alles even door te nemen.

Type werkzaamheden?
Voordeelpakket
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 200 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  Indien u foto's hebt van de bestaande situatie kunt u deze direct toevoegen. Dit geeft ons een duidelijk beeld en hierdoor kunnen we u het beste adviseren.
  DD slash MM slash JJJJ
  Jaar bouw
  ivm BTW verschillen
  Naam*
  Adres*
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Stricta stucadoorsbedrijf

  De specialist in Stucwerk in Beuningen.

  Door meer dan 15 jaar ervaring in de afbouw hebben wij honderden projecten opgeleverd met succes.

  Reviews
  Testimonials

  Wat onze klanten zeggen

  Wij zijn trots op ons stucwerk. Wij staan voor kwaliteit en dat betaald zich terug in tevreden klanten. 

  Stricta Stucadoorsbedrijf

  Stucadoorsbedrijf Noord Brabant

  4,9 36 reviews

  • Avatar Jarno Zwiers ★★★★★ in de afgelopen week
   Fijne mannen om mee te werken. Leveren goed werk, heldere communicatie, denken mee in oplossingen en komen afspraken na. Top!
  • Avatar Koen Janssen ★★★★★ in de afgelopen week
   In de periode februari en maart heeft Stricta ons hele huis onder handen genomen. We zijn enorm blij met het eindresultaat. Daarnaast complimenten over de communicatie … lees verder en flexibiliteit. Wijzelf hadden namelijk alles erg strak gepland maar door het fijne contact waren ze altijd bereikbaar. Als laatste; ons huis heeft veel verschillende ruimtes, o.a. met trapjes en veel hoogteverschillen. Mede door goede tips aan ons (en daarmee de timmerman) is er een mooi geheel gecreëerd!
  • Avatar Bianca Vandervelde ★★★★★ een maand geleden
   Goed mooi en strak stuc werk
  • Avatar Joop Kruijssen ★★★★★ een maand geleden
   Goede communicatie. Ze denken mee en leveren strak werk af.
  • Avatar Peter Koenjer ★★★★★ 4 maanden geleden
   Net werk en prettige communicatie.
  • Avatar Mcb Zsa ★★★★★ 4 maanden geleden
   Wij hebben onze nieuwbouwwoning laten dunpleisteren en stucen door Stricta.
   Het contact verliep fijn en snel toen wij meer informatie wilden over de mogelijkheden.
   … lees verder Alle vragen werden prettig beantwoord en wij kregen een goed gevoel bij dit bedrijf.
   Charel en Daan konden al snel bij ons aan de slag en gaven een realistische planning en bleven hierover met ons in contact. Hierdoor wisten wij waar wij aan toe waren en konden makkelijk verdere dingen inplannen in onze woning.
   Onze muren en plafonds zijn super strak, precies wat wij hoopte! We hebben goed advies gekregen over wat wij zelf verder konden doen met onze muren. We mochten appen en foto's sturen bij vragen en ook daar werd weer snel op geantwoord.
   Al met al zijn we súper blij met het resultaat.
   Thanks!
  • Avatar Rick Huting ★★★★★ 5 maanden geleden
   Onze benedenverdieping compleet strak laten stucen door Daan en zijn collega. We zijn ongelooflijk tevreden. De vlakken en hoeken zijn glad en strak en ook de gemetselde … lees verder boog bij ons keuken is compleet glad gestuct. Vlak voor Stricta kwam stucen is er een nieuwe PVC vloer gelegd en daar zijn de heren zorgvuldig mee om gegaan.
   Van hun werk gaan we nog jaren plezier hebben.
  • Avatar Luuk Verkuijlen ★★★★★ 6 maanden geleden
   Ze communiceren goed, denken met je mee. Heel flexibel en leveren strak werk af. Wat de volgende stuc klus ook wordt, wij gaan weer voor Stricta.
  • Avatar Floor Driessen ★★★★★ 7 maanden geleden
   Fijn contact gehad met deze stucadoors. Ze dachten mee en waren flexibel wat betreft onze wensen. Mooi strak resultaat!
  • Avatar Sanjay Bhagai ★★★★★ 9 maanden geleden
   Via een kennis bij Stricta terecht gekomen voor een beton-look muur. We zijn echt ontzettend tevreden met het resultaat. Er wordt goed geluisterd naar de wensen … lees verder van de klant en indien gewenst wordt er advies gegeven. Van tevoren weet je exact waar je aan toe bent en ze leveren wat ze beloven. Zeker een aanrader!!
  • Avatar willem van leeuwen ★★★★★ 10 maanden geleden
   Keuken laten stucadoren door dit bedrijf. Professionele vakmannen met een uitstekend resultaat. Muren zo vlak als een spiegel. Aanrader als ik weer een klus heb … lees verder bel ik ze weer.
  • Avatar Sunday Jamz ★★★★★ 11 maanden geleden
   Stricta heeft snel gereageerd en meegedacht voor het beste resultaat. Daan bedankt voor het goede werk!

  Bekijk Google Reviews Laat een review achter

  contact opnemen

  Contact informatie

  U kunt ons altijd bellen, WhatsApp’en of mailen.

  Adres

  Havikskruid 56
  5351KG Berghem

  Email

  info@stricta-stucadoorsbedrijf.nl

  Scroll naar top
  Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten