Stucadoorsbedrijf Beuningen

Stucadoorsbedrijf Beuningen nodig? Wilt u uw huidige woning of kantoorpand opknappen? Of betrekt u binnenkort een nieuwbouwwoning die u van strak spuitwerk of dunpleister wilt laten voorzien? In alle gevallen kunnen wij van Stricta Stucadoorsbedrijf u verder helpen. Wij zijn namelijk een stukadoorsbedrijf met veel ervaring. Hierdoor zijn we in staat om iedere ruimte, groot of klein, mooier te maken. 

 

Mooi stucwerk levert een grote bijdrage aan de uitstraling van een ruimte. Wij geloven dat voor het perfecte stucwerk kwalitatief goed materieel nodig is. Wij gebruiken dan ook uitsluitend materialen van A-merken. Zo kunnen we altijd de beste kwaliteit leveren. Op ons werk geven we altijd een NOA garantie van vijf jaar. Zo bent u nu én in de toekomst verzekerd van mooi stucwerk.

Beste stucadoor Beuningen en omgeving

Van de woonkamer stucen tot de badkamer stucen; wij doen het allemaal. Geen project is ons te gek. Voordat we starten met de wanden stucen, maken we eerst duidelijke afspraken op basis van uw wensen. Wat wilt u precies? En wat gaat dit kosten? Doordat we vooraf transparant en duidelijk met u communiceren, weet u precies wat u kunt verwachten. U komt bij ons dus nooit achteraf voor onaangename verrassingen te staan, integendeel!

Zoekt u het beste stukadoorsbedrijf van de regio, maar woont u niet in Beuningen? Geen zorgen! Wij werken namelijk ook in Hernen, Leur, Ewijk, Oosterhout, Bergharen, Winssen, Grave, Valburg, Elst, Malden en Zetten. Maar ook plaatsen zoals Nijmegen, Arnhem, Wijchen, Bemmel en Druten behoren tot ons werkgebied. Dus wilt u dat uw wanden en/of plafonds gestuct worden door een echte vakman? Neem dan direct contact met ons op!

Wat kost kwalitatief goed stucwerk?

Kunt u ook van een nieuwbouwwoning de wanden en het plafond stucen? Ja hoor, geen enkel probleem. Het stucen van nieuwbouwwoningen wordt regelmatig afgeraden. Dit heeft te maken met het risico op krimpscheuren in het stucwerk. Wij proberen de kans op krimpscheuren dankzij een hoogwaardige afwerking zo klein mogelijk te houden. Maar het volledig voorkomen is onmogelijk. Toch adviseren wij wel om de woning direct te laten stucen. Eventuele krimpscheuren kunnen namelijk na een aantal jaren relatief eenvoudig worden bijgewerkt. Uw ingerichte woning na een paar jaar nog laten stucen is vanuit praktisch oogpunt gezien minder eenvoudig. 

Wanneer u uw woning of bedrijfspand graag wilt laten stucen of dunpleisteren, wilt u uiteraard het kostenplaatje weten. Met welke kosten dient u rekening te houden? Wat kost kwalitatief goed stucwerk nou eigenlijk? Voor een antwoord op deze vraag dient u een offerte aan te vragen. Wij kunnen u dan adviseren op basis van uw persoonlijke situatie. Uiteraard krijgt u naast het persoonlijke advies een overzichtelijke prijsopgave van ons.

Offerte

Kies hieronder de afwerking of het pakket waar u naar op zoek bent.
Staat uw keuze er niet bij, geef uw wensen dan aan bij bijzonderheden. 

 

"*" geeft vereiste velden aan

Wij begrijpen dat een vlotte en duidelijke communicatie belangrijk is. Ondanks onze zorgvuldige processen kunnen er soms storingen optreden bij het verwerken van aanvragen.
Heeft u binnen 24 uur niets van ons gehoord, neem dan even telefonisch contact met ons op.
Type werkzaamheden?
Voordeelpakket
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 200 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  Indien u foto's hebt van de bestaande situatie kunt u deze direct toevoegen. Dit geeft ons een duidelijk beeld en hierdoor kunnen we u het beste adviseren.
  DD slash MM slash JJJJ
  Jaar bouw
  ivm BTW verschillen
  Naam*
  Adres*
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Stricta stucadoorsbedrijf

  De specialist in Stucwerk in Beuningen.

  Door meer dan 15 jaar ervaring in de afbouw hebben wij honderden projecten opgeleverd met succes.

  Reviews
  Testimonials

  Wat onze klanten zeggen

  Wij zijn trots op ons stucwerk. Wij staan voor kwaliteit en dat betaald zich terug in tevreden klanten. 

  Stricta Stucadoorsbedrijf

  Stucadoorsbedrijf Noord Brabant

  4,9 68 reviews

  • Avatar Britt Willemsen ★★★★★ een maand geleden
   Wij zijn heel blij met het werk dat Stricta voor ons heeft gedaan. Daan en Charel hebben het super strak opgeleverd. Daarnaast ook nog erg snel! Ook de communicatie … lees verder was erg prettig en ze konden ons goed adviseren. Super bedankt Daan en Charel!
  • Avatar Tessa van Zwol ★★★★★ 4 maanden geleden
   Daan en Charel hebben prachtig werk geleverd! Enorm blij met hun vakmanschap. Zowel het meedenken van planning, als mee helpen (kapotte leiding bij net nieuw gestuukte … lees verder muren heeft hij nog extra dicht willen smeren etc). Een grote hulp met daarbij hele fijne en duidelijke communicatie. Daarnaast laten de heren de woning ook weer netjes achter, heel prettig! Ik zou dit Stricta zeker aanbevelen!
  • Avatar maarten de haan ★★★★★ 5 maanden geleden
   Bij een bijzonder spraakmakend architectonisch concept hoort eenzelfde stukadoor/ schilder. Die hebben wij gevonden met Stricta Stukadoorsbedrijf. Prachtig strak … lees verder stucwerk en strak in de latex. Zelfs onze schilder voor het houtwerk was onder de indruk. Daarbuiten zie je zelden een bedrijf dat zo goed, helder en duidelijk communiceert. Daarnaast ook zijn afspraken nakomt. Zeer tevreden, het werd daarmee een leuk traject. Daan en Charel goed werk geleverd, wij zijn er blij mee!
  • Avatar Mike Welagen ★★★★★ 5 maanden geleden
   We hebben de muren en plafonds in onze nieuwbouwwoning door Stricta laten stucen en verven en zijn heel erg tevreden met het resultaat. Hetzelfde geldt ook voor … lees verder het hele proces waarmee het tot stand is gekomen. Duidelijke offerte en factuur, snelle reacties op vragen, goede planning en supergoede communicatie. Een volgende keer zouden wij weer voor Stricta kiezen.
  • Avatar Bart van den Bos ★★★★★ 5 maanden geleden
   Heel blij met het strakke werk van Stricta in onze nieuwbouwwoning. Was een flinke klus met alle wanden en plafonds maar alles is netjes volgens de planning afgerond … lees verder zodat wij met de vloeren doorkunnen. Dank voor het harde werken.
   Communicatie vriendelijk en prettig. Aanrader!
  • Avatar Bahtiyar Koçan ★★★★★ 7 maanden geleden
   Een maand geleden hebben Daan en Charel in onze nieuwe flat in Lent (Nijmegen) de plafonds en muren geverfd en gedunpleisterd.
   De communicatielijnen met hen waren
   … lees verder kort en er werd altijd snel gereageerd. Ze waren ook bereid om mee te denken en kwamen met een goede oplossing voor een aantal haarscheuren die tijdens de inspectie door noch aannemer noch Vereniging Eigen Huis waren gezien. Top hoe zij een goede oplossing hebben gevonden en gerealiseerd.
   De kamers en plafonds zien er strak uit. Alles is keurig en op tijd opgeleverd. Wij zijn erg blij dat onze nieuwe buren Stricta hebben aangeraden.
  • Avatar Estjo Vegtberg ★★★★★ 8 maanden geleden
   Heel tevreden over het eindresultaat. Beide heren zijn fijn in de omgang, doelgericht, geven goede adviezen en komen hun afspraken na. Het resultaat mag er wezen: … lees verder netjes en strak.
  • Avatar Susan Namink ★★★★★ 9 maanden geleden
   Duidelijke communicatie en er wordt professioneel meegedacht. Daarbij ook nog eens goede kwaliteit en flexibel in planning wat ideaal is bij nieuwbouw. 100% een … lees verder aanrader!
  • Avatar luc Driessen ★★★★★ 9 maanden geleden
   Echte vakmannen! Ze hebben bij mijn nieuwe huis super werk geleverd. Het contact met Daan is zeer nauw en persoonlijk. Mijn hele huis moest aangepakt worden, dit … lees verder hebben ze in vier dagen voor elkaar gekregen.
   Zeker een aanrader!!
   Bedankt voor het resultaat jongens!
  • Avatar Chantal ★★★★★ 9 maanden geleden
   Ontzettend blij met Daan en Charel. Ze hebben van mijn scheve oude huis een (bijna) recht huis weten te maken. Allebei harder werkers, super aardig en behulpzaam, … lees verder ook na afloop als er vragen waren. Ik raad deze 2 heren zeker aan!!!
  • Avatar Rens Plandsoen ★★★★ 10 maanden geleden
   Prima werk geleverd. Communicatie was uitstekend.
   Het werk getuigde van professionaliteit. Was binnen de planning gereed. En eea is keurig achtergelaten.
  • Avatar Kees Fluijt ★★★★★ een jaar geleden
   Wat een perfect vakwerk leveren Daan en Charel. Super strak en ruim binnen de afgesproken tijd. Goed advies om op alle hoeken waar de aannemer dit "vergeten" … lees verder was, toch een hoekprofiel te plaatsen. En dan was ook nog eens alle rommel opgeruimd.
   Nogmaals dank mannen. Het gaat jullie goed.

  Bekijk Google Reviews Laat een review achter

  contact opnemen

  Contact informatie

  U kunt ons altijd bellen, WhatsApp’en of mailen.

  Adres

  Havikskruid 56
  5351KG Berghem

  Email

  info@stricta-stucadoorsbedrijf.nl

  Scroll naar boven

  Nieuwbouwwoning?

  Bekijk snel onze actieprijzen

  Nieuwbouwwoning?

  Bekijk snel onze actieprijzen

  Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten