Stucadoorsbedrijf Den Bosch

Stucadoorsbedrijf Den Bosch nodig waar enkel hoogstaande kwaliteit geleverd wordt? Dan zit u bij Stricta Stucadoorsbedrijf goed! Wij hebben kwaliteit in de breedste zin van het woord namelijk centraal staan. Wij werken uitsluitend met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Dit zorgt er samen met onze uitgebreide kennis en ervaring voor dat we echt vakmanschap kunnen leveren. 

 

Doordat wij hoogstaande kwaliteit leveren, geven wij altijd een NOA garantie van vijf jaar op ons stucwerk of dunpleister. Wij vinden klanttevredenheid namelijk erg belangrijk. Wij zijn pas tevreden als u dat als klant ook bent. We geloven dat een goede communicatie hieraan bijdraagt. Dat is dan ook de reden dat we helder en transparant met u communiceren. Geen addertjes onder het gras, maar duidelijke afspraken. Zo weet u bij ons altijd precies wat u kunt verwachten.

Stucwerk voor iedere woning

Moeten wij voor u uw gehele woonkamer stucen? Moet we alleen de badkamer stucen? Of wilt u uw hele woning laten voorzien van nieuw spuitwerk? Wat uw wensen ook zijn: wij realiseren het allemaal voor u. Wij zijn een stukadoorsbedrijf met veel ervaring. Geen project is ons te gek. We weten namelijk altijd van iedere ruimte iets moois te maken. Wilt u weten wat we voor uw woning kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

 

Wilt u de wanden stucen van uw nieuwbouwwoning? Maar wordt u dit afgeraden door de aannemer in verband met krimpscheuren? Geen zorgen. Het stucen van de wanden en plafonds van een nieuwbouwwoning is gewoon mogelijk. Krimpscheuren kunnen ontstaan, ook wij kunnen dat niet voorkomen. Toch is ons advies om een nieuwbouwwoning wél direct te laten stucen. Dat is namelijk vanuit praktisch oogpunt gezien veel fijner dan jaren later als het huis is ingericht. Het laten bijwerken van eventuele krimpscheuren na een paar jaar is daarentegen veel minder ingrijpend.

Kosten stucadoor Den Bosch

Wilt u graag dat een stukadoor van Stricta Stucadoorsbedrijf uw woning komt stucen? Maar woont u niet in Den Bosch? Geen zorgen! Wij voorzien ook de wanden en plafonds in omliggende steden namelijk van mooi stucwerk. Van Empel, Rosmalen, Vught, Ammerzoden, Vlijmen, Berlicum, Kerkdriel, Drunen, Boxtel, tot aan Heesch en Oss. Maar ook in plaatsen zoals Eindhoven, Tilburg en Hintham kunt u ons inschakelen. 

Mooi stucwerk maakt een ruimte compleet. Maar wat kost het laten aanbrengen van stucwerk of dunpleister door een vakman precies? Daar valt geen eenduidig antwoord op te geven. Dit hangt geheel af van uw specifieke situatie. Wilt u een exacte prijsopgave ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Offerte

Kies hieronder de afwerking of het pakket waar u naar op zoek bent.
Staat uw keuze er niet bij, geef uw wensen dan aan bij bijzonderheden. 

 

"*" geeft vereiste velden aan

Wij begrijpen dat een vlotte en duidelijke communicatie belangrijk is. Ondanks onze zorgvuldige processen kunnen er soms storingen optreden bij het verwerken van aanvragen.
Heeft u binnen 24 uur niets van ons gehoord, neem dan even telefonisch contact met ons op.
Type werkzaamheden?
Voordeelpakket
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 200 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  Indien u foto's hebt van de bestaande situatie kunt u deze direct toevoegen. Dit geeft ons een duidelijk beeld en hierdoor kunnen we u het beste adviseren.
  DD slash MM slash JJJJ
  Jaar bouw
  ivm BTW verschillen
  Naam*
  Adres*
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Stricta stucadoorsbedrijf

  De specialist in Stucwerk in Den Bosch.

  Door meer dan 15 jaar ervaring in de afbouw hebben wij honderden projecten opgeleverd met succes.

  Reviews
  Testimonials

  Wat onze klanten zeggen

  Wij zijn trots op ons stucwerk. Wij staan voor kwaliteit en dat betaald zich terug in tevreden klanten. 

  Stricta Stucadoorsbedrijf

  Stucadoorsbedrijf Noord Brabant

  4,9 67 reviews

  • Avatar Tessa van Zwol ★★★★★ 2 maanden geleden
   Daan en Charel hebben prachtig werk geleverd! Enorm blij met hun vakmanschap. Zowel het meedenken van planning, als mee helpen (kapotte leiding bij net nieuw gestuukte … lees verder muren heeft hij nog extra dicht willen smeren etc). Een grote hulp met daarbij hele fijne en duidelijke communicatie. Daarnaast laten de heren de woning ook weer netjes achter, heel prettig! Ik zou dit Stricta zeker aanbevelen!
  • Avatar maarten de haan ★★★★★ 4 maanden geleden
   Bij een bijzonder spraakmakend architectonisch concept hoort eenzelfde stukadoor/ schilder. Die hebben wij gevonden met Stricta Stukadoorsbedrijf. Prachtig strak … lees verder stucwerk en strak in de latex. Zelfs onze schilder voor het houtwerk was onder de indruk. Daarbuiten zie je zelden een bedrijf dat zo goed, helder en duidelijk communiceert. Daarnaast ook zijn afspraken nakomt. Zeer tevreden, het werd daarmee een leuk traject. Daan en Charel goed werk geleverd, wij zijn er blij mee!
  • Avatar Mike Welagen ★★★★★ 3 maanden geleden
   We hebben de muren en plafonds in onze nieuwbouwwoning door Stricta laten stucen en verven en zijn heel erg tevreden met het resultaat. Hetzelfde geldt ook voor … lees verder het hele proces waarmee het tot stand is gekomen. Duidelijke offerte en factuur, snelle reacties op vragen, goede planning en supergoede communicatie. Een volgende keer zouden wij weer voor Stricta kiezen.
  • Avatar Bart van den Bos ★★★★★ 4 maanden geleden
   Heel blij met het strakke werk van Stricta in onze nieuwbouwwoning. Was een flinke klus met alle wanden en plafonds maar alles is netjes volgens de planning afgerond … lees verder zodat wij met de vloeren doorkunnen. Dank voor het harde werken.
   Communicatie vriendelijk en prettig. Aanrader!
  • Avatar Bahtiyar Koçan ★★★★★ 5 maanden geleden
   Een maand geleden hebben Daan en Charel in onze nieuwe flat in Lent (Nijmegen) de plafonds en muren geverfd en gedunpleisterd.
   De communicatielijnen met hen waren
   … lees verder kort en er werd altijd snel gereageerd. Ze waren ook bereid om mee te denken en kwamen met een goede oplossing voor een aantal haarscheuren die tijdens de inspectie door noch aannemer noch Vereniging Eigen Huis waren gezien. Top hoe zij een goede oplossing hebben gevonden en gerealiseerd.
   De kamers en plafonds zien er strak uit. Alles is keurig en op tijd opgeleverd. Wij zijn erg blij dat onze nieuwe buren Stricta hebben aangeraden.
  • Avatar Estjo Vegtberg ★★★★★ 7 maanden geleden
   Heel tevreden over het eindresultaat. Beide heren zijn fijn in de omgang, doelgericht, geven goede adviezen en komen hun afspraken na. Het resultaat mag er wezen: … lees verder netjes en strak.
  • Avatar Susan Namink ★★★★★ 7 maanden geleden
   Duidelijke communicatie en er wordt professioneel meegedacht. Daarbij ook nog eens goede kwaliteit en flexibel in planning wat ideaal is bij nieuwbouw. 100% een … lees verder aanrader!
  • Avatar luc Driessen ★★★★★ 7 maanden geleden
   Echte vakmannen! Ze hebben bij mijn nieuwe huis super werk geleverd. Het contact met Daan is zeer nauw en persoonlijk. Mijn hele huis moest aangepakt worden, dit … lees verder hebben ze in vier dagen voor elkaar gekregen.
   Zeker een aanrader!!
   Bedankt voor het resultaat jongens!
  • Avatar Chantal ★★★★★ 8 maanden geleden
   Ontzettend blij met Daan en Charel. Ze hebben van mijn scheve oude huis een (bijna) recht huis weten te maken. Allebei harder werkers, super aardig en behulpzaam, … lees verder ook na afloop als er vragen waren. Ik raad deze 2 heren zeker aan!!!
  • Avatar Rens Plandsoen ★★★★ 9 maanden geleden
   Prima werk geleverd. Communicatie was uitstekend.
   Het werk getuigde van professionaliteit. Was binnen de planning gereed. En eea is keurig achtergelaten.
  • Avatar Kees Fluijt ★★★★★ 11 maanden geleden
   Wat een perfect vakwerk leveren Daan en Charel. Super strak en ruim binnen de afgesproken tijd. Goed advies om op alle hoeken waar de aannemer dit "vergeten" … lees verder was, toch een hoekprofiel te plaatsen. En dan was ook nog eens alle rommel opgeruimd.
   Nogmaals dank mannen. Het gaat jullie goed.
  • Avatar Sonja Heyl ★★★★★ 11 maanden geleden
   Wij hadden het niet beter kunnen treffen met Stricta! Daan en zijn compagnon hebben vakwerk geleverd in onze nieuwbouwwoning. Onzekere opleverdatum zorgde voor verschuiven … lees verder van de afspraken en uitdagende planning maar Daan wist het perfect in te plannen en uit te voeren. Goede adviezen en super strakke wanden. Ik raad Stricta van harte aan!

  Bekijk Google Reviews Laat een review achter

  contact opnemen

  Contact informatie

  U kunt ons altijd bellen, WhatsApp’en of mailen.

  Adres

  Havikskruid 56
  5351KG Berghem

  Email

  info@stricta-stucadoorsbedrijf.nl

  Scroll naar boven

  Nieuwbouwwoning?

  Bekijk snel onze actieprijzen

  Nieuwbouwwoning?

  Bekijk snel onze actieprijzen

  Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten