Stucadoorsbedrijf Den Bosch

Stucadoorsbedrijf Den Bosch nodig waar enkel hoogstaande kwaliteit geleverd wordt? Dan zit u bij Stricta Stucadoorsbedrijf goed! Wij hebben kwaliteit in de breedste zin van het woord namelijk centraal staan. Wij werken uitsluitend met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Dit zorgt er samen met onze uitgebreide kennis en ervaring voor dat we echt vakmanschap kunnen leveren. 

 

Doordat wij hoogstaande kwaliteit leveren, geven wij altijd een NOA garantie van vijf jaar op ons stucwerk of dunpleister. Wij vinden klanttevredenheid namelijk erg belangrijk. Wij zijn pas tevreden als u dat als klant ook bent. We geloven dat een goede communicatie hieraan bijdraagt. Dat is dan ook de reden dat we helder en transparant met u communiceren. Geen addertjes onder het gras, maar duidelijke afspraken. Zo weet u bij ons altijd precies wat u kunt verwachten.

Stucwerk voor iedere woning

Moeten wij voor u uw gehele woonkamer stucen? Moet we alleen de badkamer stucen? Of wilt u uw hele woning laten voorzien van nieuw spuitwerk? Wat uw wensen ook zijn: wij realiseren het allemaal voor u. Wij zijn een stukadoorsbedrijf met veel ervaring. Geen project is ons te gek. We weten namelijk altijd van iedere ruimte iets moois te maken. Wilt u weten wat we voor uw woning kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

 

Wilt u de wanden stucen van uw nieuwbouwwoning? Maar wordt u dit afgeraden door de aannemer in verband met krimpscheuren? Geen zorgen. Het stucen van de wanden en plafonds van een nieuwbouwwoning is gewoon mogelijk. Krimpscheuren kunnen ontstaan, ook wij kunnen dat niet voorkomen. Toch is ons advies om een nieuwbouwwoning wél direct te laten stucen. Dat is namelijk vanuit praktisch oogpunt gezien veel fijner dan jaren later als het huis is ingericht. Het laten bijwerken van eventuele krimpscheuren na een paar jaar is daarentegen veel minder ingrijpend.

Kosten stucadoor Den Bosch

Wilt u graag dat een stukadoor van Stricta Stucadoorsbedrijf uw woning komt stucen? Maar woont u niet in Den Bosch? Geen zorgen! Wij voorzien ook de wanden en plafonds in omliggende steden namelijk van mooi stucwerk. Van Empel, Rosmalen, Vught, Ammerzoden, Vlijmen, Berlicum, Kerkdriel, Drunen, Boxtel, tot aan Heesch en Oss. Maar ook in plaatsen zoals Eindhoven, Tilburg en Hintham kunt u ons inschakelen. 

Mooi stucwerk maakt een ruimte compleet. Maar wat kost het laten aanbrengen van stucwerk of dunpleister door een vakman precies? Daar valt geen eenduidig antwoord op te geven. Dit hangt geheel af van uw specifieke situatie. Wilt u een exacte prijsopgave ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Offerte

Om een goede offerte op te kunnen maken, komen wij graag bij u thuis om de situatie te bekijken en alles even door te nemen.

Type werkzaamheden?
Voordeelpakket
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 200 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  Indien u foto's hebt van de bestaande situatie kunt u deze direct toevoegen. Dit geeft ons een duidelijk beeld en hierdoor kunnen we u het beste adviseren.
  DD slash MM slash JJJJ
  Jaar bouw
  ivm BTW verschillen
  Naam*
  Adres*
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Stricta stucadoorsbedrijf

  De specialist in Stucwerk in Den Bosch.

  Door meer dan 15 jaar ervaring in de afbouw hebben wij honderden projecten opgeleverd met succes.

  Reviews
  Testimonials

  Wat onze klanten zeggen

  Wij zijn trots op ons stucwerk. Wij staan voor kwaliteit en dat betaald zich terug in tevreden klanten. 

  Stricta Stucadoorsbedrijf

  Stucadoorsbedrijf Noord Brabant

  4,9 36 reviews

  • Avatar Jarno Zwiers ★★★★★ in de afgelopen week
   Fijne mannen om mee te werken. Leveren goed werk, heldere communicatie, denken mee in oplossingen en komen afspraken na. Top!
  • Avatar Koen Janssen ★★★★★ in de afgelopen week
   In de periode februari en maart heeft Stricta ons hele huis onder handen genomen. We zijn enorm blij met het eindresultaat. Daarnaast complimenten over de communicatie … lees verder en flexibiliteit. Wijzelf hadden namelijk alles erg strak gepland maar door het fijne contact waren ze altijd bereikbaar. Als laatste; ons huis heeft veel verschillende ruimtes, o.a. met trapjes en veel hoogteverschillen. Mede door goede tips aan ons (en daarmee de timmerman) is er een mooi geheel gecreëerd!
  • Avatar Bianca Vandervelde ★★★★★ een maand geleden
   Goed mooi en strak stuc werk
  • Avatar Joop Kruijssen ★★★★★ een maand geleden
   Goede communicatie. Ze denken mee en leveren strak werk af.
  • Avatar Peter Koenjer ★★★★★ 4 maanden geleden
   Net werk en prettige communicatie.
  • Avatar Mcb Zsa ★★★★★ 4 maanden geleden
   Wij hebben onze nieuwbouwwoning laten dunpleisteren en stucen door Stricta.
   Het contact verliep fijn en snel toen wij meer informatie wilden over de mogelijkheden.
   … lees verder Alle vragen werden prettig beantwoord en wij kregen een goed gevoel bij dit bedrijf.
   Charel en Daan konden al snel bij ons aan de slag en gaven een realistische planning en bleven hierover met ons in contact. Hierdoor wisten wij waar wij aan toe waren en konden makkelijk verdere dingen inplannen in onze woning.
   Onze muren en plafonds zijn super strak, precies wat wij hoopte! We hebben goed advies gekregen over wat wij zelf verder konden doen met onze muren. We mochten appen en foto's sturen bij vragen en ook daar werd weer snel op geantwoord.
   Al met al zijn we súper blij met het resultaat.
   Thanks!
  • Avatar Rick Huting ★★★★★ 5 maanden geleden
   Onze benedenverdieping compleet strak laten stucen door Daan en zijn collega. We zijn ongelooflijk tevreden. De vlakken en hoeken zijn glad en strak en ook de gemetselde … lees verder boog bij ons keuken is compleet glad gestuct. Vlak voor Stricta kwam stucen is er een nieuwe PVC vloer gelegd en daar zijn de heren zorgvuldig mee om gegaan.
   Van hun werk gaan we nog jaren plezier hebben.
  • Avatar Luuk Verkuijlen ★★★★★ 6 maanden geleden
   Ze communiceren goed, denken met je mee. Heel flexibel en leveren strak werk af. Wat de volgende stuc klus ook wordt, wij gaan weer voor Stricta.
  • Avatar Floor Driessen ★★★★★ 7 maanden geleden
   Fijn contact gehad met deze stucadoors. Ze dachten mee en waren flexibel wat betreft onze wensen. Mooi strak resultaat!
  • Avatar Sanjay Bhagai ★★★★★ 9 maanden geleden
   Via een kennis bij Stricta terecht gekomen voor een beton-look muur. We zijn echt ontzettend tevreden met het resultaat. Er wordt goed geluisterd naar de wensen … lees verder van de klant en indien gewenst wordt er advies gegeven. Van tevoren weet je exact waar je aan toe bent en ze leveren wat ze beloven. Zeker een aanrader!!
  • Avatar willem van leeuwen ★★★★★ 10 maanden geleden
   Keuken laten stucadoren door dit bedrijf. Professionele vakmannen met een uitstekend resultaat. Muren zo vlak als een spiegel. Aanrader als ik weer een klus heb … lees verder bel ik ze weer.
  • Avatar Sunday Jamz ★★★★★ 11 maanden geleden
   Stricta heeft snel gereageerd en meegedacht voor het beste resultaat. Daan bedankt voor het goede werk!

  Bekijk Google Reviews Laat een review achter

  contact opnemen

  Contact informatie

  U kunt ons altijd bellen, WhatsApp’en of mailen.

  Adres

  Havikskruid 56
  5351KG Berghem

  Email

  info@stricta-stucadoorsbedrijf.nl

  Scroll naar top
  Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten