Stucadoorsbedrijf Den Bosch

Stucadoorsbedrijf Den Bosch nodig waar enkel hoogstaande kwaliteit geleverd wordt? Dan zit u bij Stricta Stucadoorsbedrijf goed! Wij hebben kwaliteit in de breedste zin van het woord namelijk centraal staan. Wij werken uitsluitend met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Dit zorgt er samen met onze uitgebreide kennis en ervaring voor dat we echt vakmanschap kunnen leveren. 

 

Doordat wij hoogstaande kwaliteit leveren, geven wij altijd een NOA garantie van vijf jaar op ons stucwerk. Wij vinden klanttevredenheid namelijk erg belangrijk. Wij zijn pas tevreden als u dat als klant ook bent. We geloven dat een goede communicatie hieraan bijdraagt. Dat is dan ook de reden dat we helder en transparant met u communiceren. Geen addertjes onder het gras, maar duidelijke afspraken. Zo weet u bij ons altijd precies wat u kunt verwachten.

Stucwerk voor iedere woning

Moeten wij voor u uw gehele woonkamer stucen? Moet we alleen de badkamer stucen? Of wilt u uw hele woning laten voorzien van nieuw spuitwerk? Wat uw wensen ook zijn: wij realiseren het allemaal voor u. Wij zijn een stukadoorsbedrijf met veel ervaring. Geen project is ons te gek. We weten namelijk altijd van iedere ruimte iets moois te maken. Wilt u weten wat we voor uw woning kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

 

Wilt u de wanden stucen van uw nieuwbouwwoning? Maar wordt u dit afgeraden door de aannemer in verband met krimpscheuren? Geen zorgen. Het stucen van de wanden en plafonds van een nieuwbouwwoning is gewoon mogelijk. Krimpscheuren kunnen ontstaan, ook wij kunnen dat niet voorkomen. Toch is ons advies om een nieuwbouwwoning wél direct te laten stucen. Dat is namelijk vanuit praktisch oogpunt gezien veel fijner dan jaren later als het huis is ingericht. Het laten bijwerken van eventuele krimpscheuren na een paar jaar is daarentegen veel minder ingrijpend.

Kosten stucadoor Den Bosch

Wilt u graag dat een stukadoor van Stricta Stucadoorsbedrijf uw woning komt stucen? Maar woont u niet in Den Bosch? Geen zorgen! Wij voorzien ook de wanden en plafonds in omliggende steden namelijk van mooi stucwerk. Van Empel, Rosmalen, Vught, Ammerzoden, Vlijmen, Berlicum, Kerkdriel, Drunen, Boxtel, tot aan Heesch en Oss. Maar ook in plaatsen zoals Eindhoven, Tilburg en Hintham kunt u ons inschakelen. 


Mooi stucwerk maakt een ruimte compleet. Maar wat kost het laten aanbrengen van stucwerk door een vakman precies? Daar valt geen eenduidig antwoord op te geven. Dit hangt geheel af van uw specifieke situatie. Wilt u een exacte prijsopgave ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Offerte

Om een goede offerte op te kunnen maken, komen wij graag bij u thuis om de situatie te bekijken en alles even door te nemen.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. file size: 20 MB, Max. files: 5.
   Indien u foto's hebt van de bestaande situatie kunt u deze direct toevoegen. Dit geeft ons een duidelijk beeld en hierdoor kunnen we u het beste adviseren.
  Stricta stucadoorsbedrijf

  De specialist in Stucwerk in Den Bosch.

  Door meer dan 15 jaar ervaring in de afbouw hebben wij honderden projecten opgeleverd met succes.

  Reviews
  Testimonials

  Wat onze klanten zeggen

  Wij zijn trots op ons stucwerk. Wij staan voor kwaliteit en dat betaald zich terug in tevreden klanten. 

  Stricta Stucadoorsbedrijf

  Stucadoorsbedrijf Noord Brabant

  4,9 20 reviews

  • Avatar Ralf ★★★★★ in de afgelopen week
   Via via met stricta in contact gekomen, vanaf het begin een goed contact. Nadat ze op mijn verzoek eerst een wand strak hadden gemaakt, was ik overtuigd van hun … lees verder kunnen. Het stucwerk maakt toch immers de woning! Ook was de prijs gewoon goed.
   Mijn ervaring is dat het hele fijne mensen zijn om contact mee te hebben, echt alles is bespreekbaar en mocht iets niet naar wens zijn, lossen ze dit voor je op. Ze zijn eerlijk en komen hun afspraken na. De woning bestond uit een nieuw en een oud deel uit 1920, het is heel knap hoe ze die oude wanden zo strak/recht hebben kunnen krijgen, complimenten heren! Heel netjes gewerkt!
   Met dit bedrijf kun je wat moois maken, een aanrader!
  • Avatar Claire Horsten ★★★★★ 2 maanden geleden
   Charl en Daan zijn vakmannen en komen hun afspraken altijd na. Ze weten de juiste planning te hanteren en zorgen voor super strakke wanden. Zeer tevreden!
  • Avatar Maggie Tervit ★★★★★ 2 maanden geleden
   Twee weken geleden hebben Daan en Charel mijn woonkamer plafond gestuukt. Contact vooraf was heel goed. Ze reageren snel op vragen en denken mee. Kwam op tijd … lees verder en hebben perfect werk geleverd. Stricta is zeker een aanrader!
  • Avatar Jan Wijnands ★★★★★ 2 maanden geleden
   Charel en Daan, 2 professionals , super strak en geheel volgens wens en meer. Werken zeer netjes en prettig om zaken mee te doen.
  • Avatar Dave ★★★★★ 3 maanden geleden
   Onze gehele woning laten stuken door Stricta en door tijdgebrek uiteindelijk ook de muren laten spuiten. We zijn super blij met het strakke eindresultaat van zowel … lees verder het stucwerk als het spuitwerk!
  • Avatar Joyce Wagelmans ★★★★★ 3 maanden geleden
   Wat een vakwerk hebben de mannen geleverd!Na goede uitleg onze tegelwanden strak, gestuct erg netjes gewerkt top....
  • Avatar Maartje Driessen ★★★★★ 3 maanden geleden
   Erg tevreden over het eindresultaat! Perfecte kwaliteit en prettige communicatie.
  • Avatar Bram Janssen ★★★★★ 3 maanden geleden
   Super strak werk geleverd en komen alle afspraken netjes na!
  • Avatar D Doeve - de Wilde ★★★★★ 2 maanden geleden
   Enkele weken geleden mijn huis laten stucen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Van te voren krijg je netjes een prijsopgave en weet je waar je aan toe bent. … lees verder Komen netjes hun afspraak na en staan je op een fijne manier te woord.
  • Avatar Timo Sekhuis ★★★★ 2 maanden geleden
   Daan en Charel hebben ons hele huis voorzien van stucwerk. Zelf zijn wij een leek in stukadoors werk/ kwaliteit. Maar het gevoel was meteen goed en ook de kwaliteit … lees verder mag er zijn. Inmiddels hebben wij al meerdere mensen naar hun door verwezen want iedereen die bij ons binnen komt vraagt wie dat zo mooi gemaakt heeft.
   Wat ik zelf het belangrijkste vind is dat bij op/ aanmerkingen vanuit mij als klant meteen actie wordt ondernomen. Je voelt je echt klant. En zo hoort het.
   Dankjewel voor het topwerk!
   Wij raden dit team aan iedereen aan
  • Avatar Michael Amusah ★★★★★ 2 maanden geleden
   Enige tijd geleden onze keuken en woonkamer laten stucen door Stricta. De offerte was duidelijk, en alles is daarna in goed overleg gegaan. Wij zijn zeer tevreden … lees verder met het resultaat. Nogmaals bedankt mannen!
  • Avatar Joury ★★★★★ 3 maanden geleden
   Goed stucwerk en komen hun afspraken na.

  Bekijk Google Reviews Laat een review achter

  contact opnemen

  Contact informatie

  U kunt ons altijd bellen, WhatsApp’en of mailen.

  Bellen & WhatsApp

  085 200 6474

  Adres

  Havikskruid 56
  5351KG Berghem

  Email

  info@stricta-stucadoorsbedrijf.nl

  Scroll naar top
  Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten