Stucadoorsbedrijf Druten

Stucadoorsbedrijf Druten nodig? Wilt u uw woning laten stucen en bent u hiervoor op zoek naar een echte vakman? Dan bent u bij Stricta Stucadoorsbedrijf aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren stukadoorsbedrijf dat vakkundig en met grote passie voor het vak te werk gaat. In onze werkwijze staat kwaliteit in de breedste zin van het woord centraal. 

 

Wij werken uitsluitend met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Wij geloven namelijk dat het eindresultaat enkel kwalitatief hoogstaand kan zijn als er goede materialen worden gebruikt. Doordat wij kwalitatief goed werk leveren, geven wij altijd een NOA garantie van vijf jaar. Klanttevredenheid staat namelijk hoog bij ons in het vaandel. Wij zijn pas tevreden als u dat als klant ook bent. Naast kwaliteit hechten wij ook veel waarde aan een goede communicatie. Wij maken duidelijke afspraken op basis van uw wensen zonder addertjes onder het gras. Zo weet u bij ons altijd precies waar u aan toe bent.

Stucadoor Druten: voor elke klus!

Wilt u uw gehele woning laten voorzien van een mooi stukje stucwerk? Dan helpen wij u graag verder! Van de woonkamer stucen tot de badkamer stucen; wij doen het allemaal. Hoeft niet de hele woning gestuct te worden, maar wilt u één enkele ruimte van nieuw spuitwerk voorzien? Of moeten we alleen het plafond stucen? Ook dat is uiteraard mogelijk! U kunt ons voor elke stukadoorsklus benaderen. 


Uiteraard kunt u ons inschakelen als u in Druten woonachtig bent. Maar daarnaast zijn wij ook werkzaam in Ochten, Winssen, Horssen, Bergharen, Beneden-Leeuwen, Kesteren, Opheusden, Dodewaard en Tiel. Zoekt u een professionele stukadoor in (de omgeving van) Oss, Berghem, Ewijk, Zetten, Wijchen of Nijmegen? Ook dan kunt u op ons een beroep doen! Wilt u meer weten over ons werkgebied of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Stucwerk in nieuwbouwwoningen

Uw woning is een belangrijke plek alwaar u zich thuis moet voelen. De afwerking van de woning levert een essentiële bijdrage aan dit thuisgevoel. Wanneer u een nieuwe woning betrekt, is het daarom plezierig als deze direct mooi afgewerkt wordt. Toch krijgt men bij nieuwbouwwoningen van de aannemer regelmatig het advies te wachten met de wanden stucen. Dit advies heeft te maken met krimpscheuren die kunnen ontstaan.


Echter, het na een aantal jaren wegwerken van eventuele krimpscheuren is relatief eenvoudig. Het stucen van een geheel ingerichte woning na een aantal jaren is daarentegen niet praktisch. Daarom adviseren wij toch om altijd direct de woning te laten stucen. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor duidelijk advies en een overzichtelijke prijsopgave.

Offerte

Om een goede offerte op te kunnen maken, komen wij graag bij u thuis om de situatie te bekijken en alles even door te nemen.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. file size: 20 MB, Max. files: 5.
   Indien u foto's hebt van de bestaande situatie kunt u deze direct toevoegen. Dit geeft ons een duidelijk beeld en hierdoor kunnen we u het beste adviseren.
  Stricta stucadoorsbedrijf

  De specialist in Stucwerk in Druten.

  Door meer dan 15 jaar ervaring in de afbouw hebben wij honderden projecten opgeleverd met succes.

  Reviews
  Testimonials

  Wat onze klanten zeggen

  Wij zijn trots op ons stucwerk. Wij staan voor kwaliteit en dat betaald zich terug in tevreden klanten. 

  Stricta Stucadoorsbedrijf

  Stucadoorsbedrijf Noord Brabant

  4,9 20 reviews

  • Avatar Ralf ★★★★★ in de afgelopen week
   Via via met stricta in contact gekomen, vanaf het begin een goed contact. Nadat ze op mijn verzoek eerst een wand strak hadden gemaakt, was ik overtuigd van hun … lees verder kunnen. Het stucwerk maakt toch immers de woning! Ook was de prijs gewoon goed.
   Mijn ervaring is dat het hele fijne mensen zijn om contact mee te hebben, echt alles is bespreekbaar en mocht iets niet naar wens zijn, lossen ze dit voor je op. Ze zijn eerlijk en komen hun afspraken na. De woning bestond uit een nieuw en een oud deel uit 1920, het is heel knap hoe ze die oude wanden zo strak/recht hebben kunnen krijgen, complimenten heren! Heel netjes gewerkt!
   Met dit bedrijf kun je wat moois maken, een aanrader!
  • Avatar Claire Horsten ★★★★★ 2 maanden geleden
   Charl en Daan zijn vakmannen en komen hun afspraken altijd na. Ze weten de juiste planning te hanteren en zorgen voor super strakke wanden. Zeer tevreden!
  • Avatar Maggie Tervit ★★★★★ 2 maanden geleden
   Twee weken geleden hebben Daan en Charel mijn woonkamer plafond gestuukt. Contact vooraf was heel goed. Ze reageren snel op vragen en denken mee. Kwam op tijd … lees verder en hebben perfect werk geleverd. Stricta is zeker een aanrader!
  • Avatar Jan Wijnands ★★★★★ 2 maanden geleden
   Charel en Daan, 2 professionals , super strak en geheel volgens wens en meer. Werken zeer netjes en prettig om zaken mee te doen.
  • Avatar Dave ★★★★★ 3 maanden geleden
   Onze gehele woning laten stuken door Stricta en door tijdgebrek uiteindelijk ook de muren laten spuiten. We zijn super blij met het strakke eindresultaat van zowel … lees verder het stucwerk als het spuitwerk!
  • Avatar Joyce Wagelmans ★★★★★ 3 maanden geleden
   Wat een vakwerk hebben de mannen geleverd!Na goede uitleg onze tegelwanden strak, gestuct erg netjes gewerkt top....
  • Avatar Maartje Driessen ★★★★★ 3 maanden geleden
   Erg tevreden over het eindresultaat! Perfecte kwaliteit en prettige communicatie.
  • Avatar Bram Janssen ★★★★★ 3 maanden geleden
   Super strak werk geleverd en komen alle afspraken netjes na!
  • Avatar D Doeve - de Wilde ★★★★★ 2 maanden geleden
   Enkele weken geleden mijn huis laten stucen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Van te voren krijg je netjes een prijsopgave en weet je waar je aan toe bent. … lees verder Komen netjes hun afspraak na en staan je op een fijne manier te woord.
  • Avatar Timo Sekhuis ★★★★ 2 maanden geleden
   Daan en Charel hebben ons hele huis voorzien van stucwerk. Zelf zijn wij een leek in stukadoors werk/ kwaliteit. Maar het gevoel was meteen goed en ook de kwaliteit … lees verder mag er zijn. Inmiddels hebben wij al meerdere mensen naar hun door verwezen want iedereen die bij ons binnen komt vraagt wie dat zo mooi gemaakt heeft.
   Wat ik zelf het belangrijkste vind is dat bij op/ aanmerkingen vanuit mij als klant meteen actie wordt ondernomen. Je voelt je echt klant. En zo hoort het.
   Dankjewel voor het topwerk!
   Wij raden dit team aan iedereen aan
  • Avatar Michael Amusah ★★★★★ 2 maanden geleden
   Enige tijd geleden onze keuken en woonkamer laten stucen door Stricta. De offerte was duidelijk, en alles is daarna in goed overleg gegaan. Wij zijn zeer tevreden … lees verder met het resultaat. Nogmaals bedankt mannen!
  • Avatar Joury ★★★★★ 3 maanden geleden
   Goed stucwerk en komen hun afspraken na.

  Bekijk Google Reviews Laat een review achter

  contact opnemen

  Contact informatie

  U kunt ons altijd bellen, WhatsApp’en of mailen.

  Bellen & WhatsApp

  085 200 6474

  Adres

  Havikskruid 56
  5351KG Berghem

  Email

  info@stricta-stucadoorsbedrijf.nl

  Scroll naar top
  Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten