Stucadoorsbedrijf Ede

Stucadoorsbedrijf Ede nodig? Zoekt u een stukadoorsbedrijf waar kwaliteit in de breedste zin van het woord centraal staat? Dan bent u bij Stricta Stucadoorsbedrijf aan het juiste adres. Wij hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Daarom gaan we altijd voor perfectie en geven we u een NOA garantie van vijf jaar. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat als klant ook bent. 

 

Hoe we het perfecte eindresultaat creëren? Middels uitgebreide kennis, ervaring én goed materieel. Wij maken uitsluitend gebruik van de allerbeste materialen. Zo kunnen we echt vakmanschap leveren. Daarnaast dragen duidelijke afspraken bij aan het gewenste eindresultaat. Daarom communiceren we voorafgaand helder en transparant met u. Zo weet u precies wat u kunt verwachten zonder enige addertjes onder het gras.

Stucadoor Ede en omgeving

Uw badkamer stucen? Uw woonkamer stucen? Of in de gehele woning alle wanden stucen? Wij van Stricta Stucadoors kunnen het allemaal voor u realiseren. Van kleine projecten tot grote projecten; niets is ons te gek. Wij beschikken over veel ervaring en zijn daardoor in staat om iedere ruimte van het mooiste stucwerk te voorzien. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw woning? Neem dan direct contact met ons op! We helpen u graag verder. 

 

Woont u niet in Ede, maar wel in Bennekom, Renkum, Wageningen, Rhenen of Barneveld? Of bent u woonachtig in Veenendaal, Arnhem, Velp, Apeldoorn, Woudenberg, Harskamp, Elst, Kesteren, Voorthuizen of Ugchelen? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij beschikken over een uitgebreid werkgebied. Hierdoor kunnen we veel mensen van mooi gestucte wanden en plafonds voorzien.

Wat zijn de kosten?

Wilt u graag dat een ervaren stukadoor uw woning van mooi spuitwerk komt voorzien? Maar twijfelt u hier nog over omdat het is ontraden omdat uw woning een nieuwbouwwoning betreft? Onthoud dan het volgende. Krimpscheuren kunnen na een aantal jaren relatief eenvoudig worden bijgewerkt. Uw woning na jaren nog laten stucen als deze al volledig is ingericht, is niet praktisch. Wij adviseren daarom dan ook om uw woning wél altijd direct te laten stucen. Ook wij kunnen krimpscheuren nooit volledig voorkomen. Wel doen wij met onze kwalitatief goede afwerking onze best de kans op krimpscheuren te verkleinen. 


De wanden of het plafond stucen van uw nieuwbouwwoning? Wij helpen u hier graag bij. Mooi stucwerk draagt immers bij aan de verfraaiing van uw woning en daarmee aan uw wooncomfort. Wat kost het mooie stucwerk precies? Daar valt geen eenduidig antwoord op te geven. Dit hangt geheel af van uw specifieke situatie. Vraag daarom vrijblijvend een offerte bij ons aan voor een overzichtelijke prijsopgave en persoonlijk advies!

Offerte

Om een goede offerte op te kunnen maken, komen wij graag bij u thuis om de situatie te bekijken en alles even door te nemen.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. file size: 20 MB, Max. files: 5.
   Indien u foto's hebt van de bestaande situatie kunt u deze direct toevoegen. Dit geeft ons een duidelijk beeld en hierdoor kunnen we u het beste adviseren.
  Stricta stucadoorsbedrijf

  De specialist in Stucwerk in Ede.

  Door meer dan 15 jaar ervaring in de afbouw hebben wij honderden projecten opgeleverd met succes.

  Reviews
  Testimonials

  Wat onze klanten zeggen

  Wij zijn trots op ons stucwerk. Wij staan voor kwaliteit en dat betaald zich terug in tevreden klanten. 

  Stricta Stucadoorsbedrijf

  Stucadoorsbedrijf Noord Brabant

  4,9 20 reviews

  • Avatar Ralf ★★★★★ in de afgelopen week
   Via via met stricta in contact gekomen, vanaf het begin een goed contact. Nadat ze op mijn verzoek eerst een wand strak hadden gemaakt, was ik overtuigd van hun … lees verder kunnen. Het stucwerk maakt toch immers de woning! Ook was de prijs gewoon goed.
   Mijn ervaring is dat het hele fijne mensen zijn om contact mee te hebben, echt alles is bespreekbaar en mocht iets niet naar wens zijn, lossen ze dit voor je op. Ze zijn eerlijk en komen hun afspraken na. De woning bestond uit een nieuw en een oud deel uit 1920, het is heel knap hoe ze die oude wanden zo strak/recht hebben kunnen krijgen, complimenten heren! Heel netjes gewerkt!
   Met dit bedrijf kun je wat moois maken, een aanrader!
  • Avatar Claire Horsten ★★★★★ 2 maanden geleden
   Charl en Daan zijn vakmannen en komen hun afspraken altijd na. Ze weten de juiste planning te hanteren en zorgen voor super strakke wanden. Zeer tevreden!
  • Avatar Maggie Tervit ★★★★★ 2 maanden geleden
   Twee weken geleden hebben Daan en Charel mijn woonkamer plafond gestuukt. Contact vooraf was heel goed. Ze reageren snel op vragen en denken mee. Kwam op tijd … lees verder en hebben perfect werk geleverd. Stricta is zeker een aanrader!
  • Avatar Jan Wijnands ★★★★★ 2 maanden geleden
   Charel en Daan, 2 professionals , super strak en geheel volgens wens en meer. Werken zeer netjes en prettig om zaken mee te doen.
  • Avatar Dave ★★★★★ 3 maanden geleden
   Onze gehele woning laten stuken door Stricta en door tijdgebrek uiteindelijk ook de muren laten spuiten. We zijn super blij met het strakke eindresultaat van zowel … lees verder het stucwerk als het spuitwerk!
  • Avatar Joyce Wagelmans ★★★★★ 3 maanden geleden
   Wat een vakwerk hebben de mannen geleverd!Na goede uitleg onze tegelwanden strak, gestuct erg netjes gewerkt top....
  • Avatar Maartje Driessen ★★★★★ 3 maanden geleden
   Erg tevreden over het eindresultaat! Perfecte kwaliteit en prettige communicatie.
  • Avatar Bram Janssen ★★★★★ 3 maanden geleden
   Super strak werk geleverd en komen alle afspraken netjes na!
  • Avatar D Doeve - de Wilde ★★★★★ 2 maanden geleden
   Enkele weken geleden mijn huis laten stucen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Van te voren krijg je netjes een prijsopgave en weet je waar je aan toe bent. … lees verder Komen netjes hun afspraak na en staan je op een fijne manier te woord.
  • Avatar Timo Sekhuis ★★★★ 2 maanden geleden
   Daan en Charel hebben ons hele huis voorzien van stucwerk. Zelf zijn wij een leek in stukadoors werk/ kwaliteit. Maar het gevoel was meteen goed en ook de kwaliteit … lees verder mag er zijn. Inmiddels hebben wij al meerdere mensen naar hun door verwezen want iedereen die bij ons binnen komt vraagt wie dat zo mooi gemaakt heeft.
   Wat ik zelf het belangrijkste vind is dat bij op/ aanmerkingen vanuit mij als klant meteen actie wordt ondernomen. Je voelt je echt klant. En zo hoort het.
   Dankjewel voor het topwerk!
   Wij raden dit team aan iedereen aan
  • Avatar Michael Amusah ★★★★★ 2 maanden geleden
   Enige tijd geleden onze keuken en woonkamer laten stucen door Stricta. De offerte was duidelijk, en alles is daarna in goed overleg gegaan. Wij zijn zeer tevreden … lees verder met het resultaat. Nogmaals bedankt mannen!
  • Avatar Joury ★★★★★ 3 maanden geleden
   Goed stucwerk en komen hun afspraken na.

  Bekijk Google Reviews Laat een review achter

  contact opnemen

  Contact informatie

  U kunt ons altijd bellen, WhatsApp’en of mailen.

  Bellen & WhatsApp

  085 200 6474

  Adres

  Havikskruid 56
  5351KG Berghem

  Email

  info@stricta-stucadoorsbedrijf.nl

  Scroll naar top
  Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten