Stucadoorsbedrijf Eindhoven

Stucadoorsbedrijf Eindhoven nodig? Bent u woonachtig in Eindhoven en wilt u uw gehele woning laten stucen? Of bent u op zoek naar een stukadoor die slechts één ruimte in huis van nieuw spuitwerk kan voorzien? In alle gevallen kunt u bij Stricta Stucadoorsbedrijf terecht. Wij zijn een ervaren stukadoorsbedrijf met een grote passie voor ons vak. Deze passie ziet u ook terug in het werk dat we leveren. We gaan namelijk altijd voor perfectie.

 

Wij geloven dat het perfecte eindresultaat enkel gecreëerd kan worden met kwalitatief goede materialen. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van materialen van A-merken. Zo kunnen we u op vakkundige wijze blij maken met het gewenste resultaat. Wat dit is? Dat bespreken we vooraf met elkaar. Doordat we altijd vooraf duidelijke afspraken maken en transparant communiceren, weet u precies wat u kunt verwachten. Tevens geven wij altijd een NOA garantie van vijf jaar op ons stucwerk. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat als klant ook bent!

Stucadoor Eindhoven en omgeving

Uw plafond stucen? Alle wanden stucen? Of alleen de badkamer stucen? Welke ruimte er ook van stucwerk voorzien moet worden: Stricta Stucadoorsbedrijf staat voor u klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we al veel projecten mogen doen. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en weten altijd van iedere ruimte iets moois te maken. 


Niet alleen in Eindhoven hebben we al diverse woningen een stukje mooier mogen maken. Ook in plaatsen zoals Nuenen, Geldrop, Veldhoven, Waalre, Valkenswaard, Helmond, Mierlo, Best en Son zijn we werkzaam. Evenals in Sint-Oedenrode, Den Bosch, Tilburg, Oirschot en Veghel. Dus bent u niet woonachtig en Eindhoven? Geen zorgen! Ons werkgebied is heel uitgebreid. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan gelijk contact met ons op!

Wat kost mooi stucwerk?

Zou u het liefst uw woonkamer stucen, maar is dit u ontraden door de aannemer vanwege krimpscheuren? Maakt u zich hier geen zorgen over. Krimpscheuren kunnen inderdaad ontstaan. Ook wij kunnen dat niet volledig voorkomen. Echter, krimpscheuren kunnen na een aantal jaren relatief eenvoudig worden weggewerkt. Uw reeds ingerichte woning na een paar jaar laten stucen, is daarentegen wel ingrijpend. Ons advies is dan ook om juist wel altijd direct uw woning van mooi stucwerk te laten voorzien. 


Wilt u uw gehele woning of delen ervan laten stucen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Dankzij ons persoonlijke advies en een overzichtelijke prijsopgave heeft u direct inzicht in de kosten. Ook voor andere vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Offerte

Om een goede offerte op te kunnen maken, komen wij graag bij u thuis om de situatie te bekijken en alles even door te nemen.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. file size: 20 MB, Max. files: 5.
   Indien u foto's hebt van de bestaande situatie kunt u deze direct toevoegen. Dit geeft ons een duidelijk beeld en hierdoor kunnen we u het beste adviseren.
  Stricta stucadoorsbedrijf

  De specialist in Stucwerk in Eindhoven.

  Door meer dan 15 jaar ervaring in de afbouw hebben wij honderden projecten opgeleverd met succes.

  Reviews
  Testimonials

  Wat onze klanten zeggen

  Wij zijn trots op ons stucwerk. Wij staan voor kwaliteit en dat betaald zich terug in tevreden klanten. 

  Stricta Stucadoorsbedrijf

  Stucadoorsbedrijf Noord Brabant

  4,9 20 reviews

  • Avatar Ralf ★★★★★ in de afgelopen week
   Via via met stricta in contact gekomen, vanaf het begin een goed contact. Nadat ze op mijn verzoek eerst een wand strak hadden gemaakt, was ik overtuigd van hun … lees verder kunnen. Het stucwerk maakt toch immers de woning! Ook was de prijs gewoon goed.
   Mijn ervaring is dat het hele fijne mensen zijn om contact mee te hebben, echt alles is bespreekbaar en mocht iets niet naar wens zijn, lossen ze dit voor je op. Ze zijn eerlijk en komen hun afspraken na. De woning bestond uit een nieuw en een oud deel uit 1920, het is heel knap hoe ze die oude wanden zo strak/recht hebben kunnen krijgen, complimenten heren! Heel netjes gewerkt!
   Met dit bedrijf kun je wat moois maken, een aanrader!
  • Avatar Claire Horsten ★★★★★ 2 maanden geleden
   Charl en Daan zijn vakmannen en komen hun afspraken altijd na. Ze weten de juiste planning te hanteren en zorgen voor super strakke wanden. Zeer tevreden!
  • Avatar Maggie Tervit ★★★★★ 2 maanden geleden
   Twee weken geleden hebben Daan en Charel mijn woonkamer plafond gestuukt. Contact vooraf was heel goed. Ze reageren snel op vragen en denken mee. Kwam op tijd … lees verder en hebben perfect werk geleverd. Stricta is zeker een aanrader!
  • Avatar Jan Wijnands ★★★★★ 2 maanden geleden
   Charel en Daan, 2 professionals , super strak en geheel volgens wens en meer. Werken zeer netjes en prettig om zaken mee te doen.
  • Avatar Dave ★★★★★ 3 maanden geleden
   Onze gehele woning laten stuken door Stricta en door tijdgebrek uiteindelijk ook de muren laten spuiten. We zijn super blij met het strakke eindresultaat van zowel … lees verder het stucwerk als het spuitwerk!
  • Avatar Joyce Wagelmans ★★★★★ 3 maanden geleden
   Wat een vakwerk hebben de mannen geleverd!Na goede uitleg onze tegelwanden strak, gestuct erg netjes gewerkt top....
  • Avatar Maartje Driessen ★★★★★ 3 maanden geleden
   Erg tevreden over het eindresultaat! Perfecte kwaliteit en prettige communicatie.
  • Avatar Bram Janssen ★★★★★ 3 maanden geleden
   Super strak werk geleverd en komen alle afspraken netjes na!
  • Avatar D Doeve - de Wilde ★★★★★ 2 maanden geleden
   Enkele weken geleden mijn huis laten stucen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Van te voren krijg je netjes een prijsopgave en weet je waar je aan toe bent. … lees verder Komen netjes hun afspraak na en staan je op een fijne manier te woord.
  • Avatar Timo Sekhuis ★★★★ 2 maanden geleden
   Daan en Charel hebben ons hele huis voorzien van stucwerk. Zelf zijn wij een leek in stukadoors werk/ kwaliteit. Maar het gevoel was meteen goed en ook de kwaliteit … lees verder mag er zijn. Inmiddels hebben wij al meerdere mensen naar hun door verwezen want iedereen die bij ons binnen komt vraagt wie dat zo mooi gemaakt heeft.
   Wat ik zelf het belangrijkste vind is dat bij op/ aanmerkingen vanuit mij als klant meteen actie wordt ondernomen. Je voelt je echt klant. En zo hoort het.
   Dankjewel voor het topwerk!
   Wij raden dit team aan iedereen aan
  • Avatar Michael Amusah ★★★★★ 2 maanden geleden
   Enige tijd geleden onze keuken en woonkamer laten stucen door Stricta. De offerte was duidelijk, en alles is daarna in goed overleg gegaan. Wij zijn zeer tevreden … lees verder met het resultaat. Nogmaals bedankt mannen!
  • Avatar Joury ★★★★★ 3 maanden geleden
   Goed stucwerk en komen hun afspraken na.

  Bekijk Google Reviews Laat een review achter

  contact opnemen

  Contact informatie

  U kunt ons altijd bellen, WhatsApp’en of mailen.

  Bellen & WhatsApp

  085 200 6474

  Adres

  Havikskruid 56
  5351KG Berghem

  Email

  info@stricta-stucadoorsbedrijf.nl

  Scroll naar top
  Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten