Stucadoorsbedrijf Nijmegen

Stucadoorsbedrijf Nijmegen nodig? Dan bent u bij Stricta Stucadoorsbedrijf aan het juiste adres. Wij zijn een stukadoorsbedrijf met veel ervaring. We hebben al veel tevreden klanten mogen voorzien van mooi gestucte wanden en plafonds. Klanttevredenheid hebben we hoog in het vaandel staan. Wij zijn pas tevreden als u dat als klant ook bent. We creëren dan ook altijd met grote passie voor het vak het perfecte eindresultaat. 

 

Wij geloven dat voor het creëren van het perfecte stucwerk goede materialen vereist zijn. Kwaliteit staat in onze werkwijze dan ook centraal. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en gaan voor perfectie in de uitvoering van de werkzaamheden. Ook in onze communicatie vinden we kwaliteit belangrijk. We communiceren duidelijk en transparant met u zonder addertjes onder het gras. Zo weet u bij ons altijd direct waar u aan toe bent.

Mooi stucwerk voor iedere ruimte

Wilt u uw gehele woning van nieuw spuitwerk laten voorzien? Of moeten we enkel de badkamer stucen? Alles is mogelijk. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen we iedere ruimte vakkundig mooier maken. Uiteraard staat bij ieder project, groot of klein, kwaliteit in de breedste zin van het woord centraal. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder. 

Betrekt u binnenkort een nieuwbouwwoning? Dan is de kans groot dat de aannemer heeft geadviseerd om wanden stucen uit te stellen. Dit advies komt voort uit de kans op krimpscheuren. Er kunnen inderdaad krimpscheuren in het stucwerk ontstaan, dit is nooit volledig te voorkomen. Echter, wij proberen de kans op krimpscheuren dankzij onze hoogwaardige afwerking wel te verkleinen. Ontstaan er toch krimpscheuren? Dan kunnen deze relatief eenvoudig na een aantal jaren worden bijgewerkt. Een volledig ingerichte woning na een paar jaar nog laten stucen is daarentegen niet praktisch. Ons advies is dan ook om uw woning wél direct te laten stucen.

Stucadoor Nijmegen: wat kost het?

Bent u niet woonachtig in Nijmegen, maar wilt u wel graag een écht goede stukadoor inschakelen? Dat kan! Wij beschikken namelijk over een uitgebreid werkgebied. Van Malden, Groesbeek, Beuningen, Wijchen, Ewijk, Elst, Cuijk, Druten, Oss, Bemmel, Huissen, Gennep, Heijen tot Emmerik. In al deze plaatsen voorzien wij mensen van mooi gestucte wanden en plafonds. Maar ook in Arnhem en Berghem zijn wij werkzaam. Waar mogen we u van dienst zijn?


Wilt u uw woonkamer stucen, maar heeft u geen idee wat het kostenplaatje hiervan is? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij voorzien u graag van een eerlijk advies met bijbehorende prijsopgave. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Offerte

Om een goede offerte op te kunnen maken, komen wij graag bij u thuis om de situatie te bekijken en alles even door te nemen.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. file size: 20 MB, Max. files: 5.
   Indien u foto's hebt van de bestaande situatie kunt u deze direct toevoegen. Dit geeft ons een duidelijk beeld en hierdoor kunnen we u het beste adviseren.
  Stricta stucadoorsbedrijf

  De specialist in Stucwerk in Nijmegen.

  Door meer dan 15 jaar ervaring in de afbouw hebben wij honderden projecten opgeleverd met succes.

  Reviews
  Testimonials

  Wat onze klanten zeggen

  Wij zijn trots op ons stucwerk. Wij staan voor kwaliteit en dat betaald zich terug in tevreden klanten. 

  Stricta Stucadoorsbedrijf

  Stucadoorsbedrijf Noord Brabant

  4,9 20 reviews

  • Avatar Ralf ★★★★★ in de afgelopen week
   Via via met stricta in contact gekomen, vanaf het begin een goed contact. Nadat ze op mijn verzoek eerst een wand strak hadden gemaakt, was ik overtuigd van hun … lees verder kunnen. Het stucwerk maakt toch immers de woning! Ook was de prijs gewoon goed.
   Mijn ervaring is dat het hele fijne mensen zijn om contact mee te hebben, echt alles is bespreekbaar en mocht iets niet naar wens zijn, lossen ze dit voor je op. Ze zijn eerlijk en komen hun afspraken na. De woning bestond uit een nieuw en een oud deel uit 1920, het is heel knap hoe ze die oude wanden zo strak/recht hebben kunnen krijgen, complimenten heren! Heel netjes gewerkt!
   Met dit bedrijf kun je wat moois maken, een aanrader!
  • Avatar Claire Horsten ★★★★★ 2 maanden geleden
   Charl en Daan zijn vakmannen en komen hun afspraken altijd na. Ze weten de juiste planning te hanteren en zorgen voor super strakke wanden. Zeer tevreden!
  • Avatar Maggie Tervit ★★★★★ 2 maanden geleden
   Twee weken geleden hebben Daan en Charel mijn woonkamer plafond gestuukt. Contact vooraf was heel goed. Ze reageren snel op vragen en denken mee. Kwam op tijd … lees verder en hebben perfect werk geleverd. Stricta is zeker een aanrader!
  • Avatar Jan Wijnands ★★★★★ 2 maanden geleden
   Charel en Daan, 2 professionals , super strak en geheel volgens wens en meer. Werken zeer netjes en prettig om zaken mee te doen.
  • Avatar Dave ★★★★★ 3 maanden geleden
   Onze gehele woning laten stuken door Stricta en door tijdgebrek uiteindelijk ook de muren laten spuiten. We zijn super blij met het strakke eindresultaat van zowel … lees verder het stucwerk als het spuitwerk!
  • Avatar Joyce Wagelmans ★★★★★ 3 maanden geleden
   Wat een vakwerk hebben de mannen geleverd!Na goede uitleg onze tegelwanden strak, gestuct erg netjes gewerkt top....
  • Avatar Maartje Driessen ★★★★★ 3 maanden geleden
   Erg tevreden over het eindresultaat! Perfecte kwaliteit en prettige communicatie.
  • Avatar Bram Janssen ★★★★★ 3 maanden geleden
   Super strak werk geleverd en komen alle afspraken netjes na!
  • Avatar D Doeve - de Wilde ★★★★★ 2 maanden geleden
   Enkele weken geleden mijn huis laten stucen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Van te voren krijg je netjes een prijsopgave en weet je waar je aan toe bent. … lees verder Komen netjes hun afspraak na en staan je op een fijne manier te woord.
  • Avatar Timo Sekhuis ★★★★ 2 maanden geleden
   Daan en Charel hebben ons hele huis voorzien van stucwerk. Zelf zijn wij een leek in stukadoors werk/ kwaliteit. Maar het gevoel was meteen goed en ook de kwaliteit … lees verder mag er zijn. Inmiddels hebben wij al meerdere mensen naar hun door verwezen want iedereen die bij ons binnen komt vraagt wie dat zo mooi gemaakt heeft.
   Wat ik zelf het belangrijkste vind is dat bij op/ aanmerkingen vanuit mij als klant meteen actie wordt ondernomen. Je voelt je echt klant. En zo hoort het.
   Dankjewel voor het topwerk!
   Wij raden dit team aan iedereen aan
  • Avatar Michael Amusah ★★★★★ 2 maanden geleden
   Enige tijd geleden onze keuken en woonkamer laten stucen door Stricta. De offerte was duidelijk, en alles is daarna in goed overleg gegaan. Wij zijn zeer tevreden … lees verder met het resultaat. Nogmaals bedankt mannen!
  • Avatar Joury ★★★★★ 3 maanden geleden
   Goed stucwerk en komen hun afspraken na.

  Bekijk Google Reviews Laat een review achter

  contact opnemen

  Contact informatie

  U kunt ons altijd bellen, WhatsApp’en of mailen.

  Bellen & WhatsApp

  085 200 6474

  Adres

  Havikskruid 56
  5351KG Berghem

  Email

  info@stricta-stucadoorsbedrijf.nl

  Scroll naar top
  Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten