Stucadoorsbedrijf Oss

Stucadoorsbedrijf Oss nodig? Wilt u uw woning of bedrijfspand vakkundig laten stucen? Dan bent u bij Stricta Stucadoorsbedrijf aan het juiste adres. Wij zijn een stukadoorsbedrijf met veel ervaring. We hebben al veel mooie projecten mogen uitvoeren. Bij iedere opdracht, groot of klein, streven we naar perfectie. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat als klant ook bent. 

 

Wij geloven dat voor het creëren van het perfecte stukje stucwerk kwalitatief goed materieel nodig is. Dat is dan ook de reden dat wij uitsluitend met materialen van A-merken werken. Zo kunnen we u altijd voorzien van het mooiste stucwerk. Op ons werk geven we altijd een NOA garantie van vijf jaar. Zo bent u niet alleen nu, maar ook in de toekomst verzekerd van het mooiste stucwerk.

Mooi afgewerkte muren en plafonds

Uw woonkamer stucen? De badkamer stucen? Slechts één plafond stucen of misschien wel alle wanden stucen in huis? Wij van Stricta Stucadoorsbedrijf kunnen het allemaal voor u realiseren. Voordat we aan de slag gaan, maken we duidelijke afspraken met u op basis van uw wensen. Door onze heldere en open communicatie weet u precies wat u kunt verwachten. Geen addertjes onder het gras, maar duidelijkheid vooraf voor alle partijen. 


Wilt u graag een vakkundige stukadoor uw woning laten stucen? Maar woont u niet in Oss, maar wel in Oijen, Lith, Heesch, Schaijk, Nistelrode of Uden? Of bent u woonachtig in Zeeland, Rosmalen, Ravenstein, Beneden-Leeuwen, Herpen, Den Bosch, Megen, Grave of Wijchen? Ook dan kunnen we bij u langskomen voor het leveren van een stukje vakmanschap. We beschikken namelijk over een uitgebreid werkgebied. Wilt u weten wat we voor uw woning kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op!

Kosten stucadoor Oss

Betrekt u binnenkort een nieuwbouwwoning en wilt u deze eigenlijk van strak spuitwerk laten voorzien? Dat kan! Anders dan vaak wordt gedacht, kan een nieuwbouwwoning zonder problemen gestuct worden. De reden dat het weleens afgeraden wordt, heeft te maken met de kans op krimpscheuren. Echter, krimpscheuren kunnen na een aantal jaren eenvoudig worden bijgewerkt. Uw gehele woning na een paar jaar nog laten stucen, is daarentegen niet ideaal. Ons advies is daarom om uw nieuwbouwwoning wel gelijk te laten stucen. 


Maar wat kost kwalitatief goed stucwerk nou precies? Met welke prijs moet u rekening houden? Op deze vraag valt geen eenduidig antwoord te geven. Iedere situatie is immers weer anders. Wel kunt u uiteraard altijd een offerte aanvragen bij ons. U ontvangt dan persoonlijk advies én een duidelijke prijsopgave. Ook voor overige vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Offerte

Om een goede offerte op te kunnen maken, komen wij graag bij u thuis om de situatie te bekijken en alles even door te nemen.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. file size: 20 MB, Max. files: 5.
   Indien u foto's hebt van de bestaande situatie kunt u deze direct toevoegen. Dit geeft ons een duidelijk beeld en hierdoor kunnen we u het beste adviseren.
  Stricta stucadoorsbedrijf

  De specialist in Stucwerk in Oss.

  Door meer dan 15 jaar ervaring in de afbouw hebben wij honderden projecten opgeleverd met succes.

  Reviews
  Testimonials

  Wat onze klanten zeggen

  Wij zijn trots op ons stucwerk. Wij staan voor kwaliteit en dat betaald zich terug in tevreden klanten. 

  Stricta Stucadoorsbedrijf

  Stucadoorsbedrijf Noord Brabant

  4,9 20 reviews

  • Avatar Ralf ★★★★★ in de afgelopen week
   Via via met stricta in contact gekomen, vanaf het begin een goed contact. Nadat ze op mijn verzoek eerst een wand strak hadden gemaakt, was ik overtuigd van hun … lees verder kunnen. Het stucwerk maakt toch immers de woning! Ook was de prijs gewoon goed.
   Mijn ervaring is dat het hele fijne mensen zijn om contact mee te hebben, echt alles is bespreekbaar en mocht iets niet naar wens zijn, lossen ze dit voor je op. Ze zijn eerlijk en komen hun afspraken na. De woning bestond uit een nieuw en een oud deel uit 1920, het is heel knap hoe ze die oude wanden zo strak/recht hebben kunnen krijgen, complimenten heren! Heel netjes gewerkt!
   Met dit bedrijf kun je wat moois maken, een aanrader!
  • Avatar Claire Horsten ★★★★★ 2 maanden geleden
   Charl en Daan zijn vakmannen en komen hun afspraken altijd na. Ze weten de juiste planning te hanteren en zorgen voor super strakke wanden. Zeer tevreden!
  • Avatar Maggie Tervit ★★★★★ 2 maanden geleden
   Twee weken geleden hebben Daan en Charel mijn woonkamer plafond gestuukt. Contact vooraf was heel goed. Ze reageren snel op vragen en denken mee. Kwam op tijd … lees verder en hebben perfect werk geleverd. Stricta is zeker een aanrader!
  • Avatar Jan Wijnands ★★★★★ 2 maanden geleden
   Charel en Daan, 2 professionals , super strak en geheel volgens wens en meer. Werken zeer netjes en prettig om zaken mee te doen.
  • Avatar Dave ★★★★★ 3 maanden geleden
   Onze gehele woning laten stuken door Stricta en door tijdgebrek uiteindelijk ook de muren laten spuiten. We zijn super blij met het strakke eindresultaat van zowel … lees verder het stucwerk als het spuitwerk!
  • Avatar Joyce Wagelmans ★★★★★ 3 maanden geleden
   Wat een vakwerk hebben de mannen geleverd!Na goede uitleg onze tegelwanden strak, gestuct erg netjes gewerkt top....
  • Avatar Maartje Driessen ★★★★★ 3 maanden geleden
   Erg tevreden over het eindresultaat! Perfecte kwaliteit en prettige communicatie.
  • Avatar Bram Janssen ★★★★★ 3 maanden geleden
   Super strak werk geleverd en komen alle afspraken netjes na!
  • Avatar D Doeve - de Wilde ★★★★★ 2 maanden geleden
   Enkele weken geleden mijn huis laten stucen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Van te voren krijg je netjes een prijsopgave en weet je waar je aan toe bent. … lees verder Komen netjes hun afspraak na en staan je op een fijne manier te woord.
  • Avatar Timo Sekhuis ★★★★ 2 maanden geleden
   Daan en Charel hebben ons hele huis voorzien van stucwerk. Zelf zijn wij een leek in stukadoors werk/ kwaliteit. Maar het gevoel was meteen goed en ook de kwaliteit … lees verder mag er zijn. Inmiddels hebben wij al meerdere mensen naar hun door verwezen want iedereen die bij ons binnen komt vraagt wie dat zo mooi gemaakt heeft.
   Wat ik zelf het belangrijkste vind is dat bij op/ aanmerkingen vanuit mij als klant meteen actie wordt ondernomen. Je voelt je echt klant. En zo hoort het.
   Dankjewel voor het topwerk!
   Wij raden dit team aan iedereen aan
  • Avatar Michael Amusah ★★★★★ 2 maanden geleden
   Enige tijd geleden onze keuken en woonkamer laten stucen door Stricta. De offerte was duidelijk, en alles is daarna in goed overleg gegaan. Wij zijn zeer tevreden … lees verder met het resultaat. Nogmaals bedankt mannen!
  • Avatar Joury ★★★★★ 3 maanden geleden
   Goed stucwerk en komen hun afspraken na.

  Bekijk Google Reviews Laat een review achter

  contact opnemen

  Contact informatie

  U kunt ons altijd bellen, WhatsApp’en of mailen.

  Bellen & WhatsApp

  085 200 6474

  Adres

  Havikskruid 56
  5351KG Berghem

  Email

  info@stricta-stucadoorsbedrijf.nl

  Scroll naar top
  Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten