Stucadoorsbedrijf Tiel

Stucadoorsbedrijf in Tiel nodig? Bent u woonachtig in Tiel of omgeving en wilt u uw woning laten stucen door een vakman? Dan bent u bij Stricta Stucadoorsbedrijf aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren stukadoorsbedrijf met grote passie voor het vak. Wij streven in ons werk altijd perfectie na. Daarom hebben wij kwaliteit in de breedste zin van het woord te allen tijde centraal staan. 

 

Wij geloven dat het perfecte stukje stucwerk enkel gecreëerd kan worden met kwalitatief goede materialen. Dat is dan ook de reden dat wij uitsluitend gebruik maken van materialen van A-merken. Dankzij onze goede materieel, uitgebreide kennis en ervaring kunnen we echt vakmanschap leveren. Op dit vakmanschap krijgt u ook nog eens een NOA garantie van vijf jaar. We vinden klanttevredenheid namelijk erg belangrijk. Tot slot hechten we veel waarde aan een goede communicatie. We communiceren duidelijk, open en eerlijk. Dankzij deze goede communicatie en heldere afspraken weet u bij ons altijd waar u aan toe bent.

Ervaren stucadoor Tiel

Een ervaren stukadoor nodig om uw woning van strak spuitwerk te voorzien? Wilt u het plafond stucen? Of moeten we de wanden stucen voor u? Welke ruimte er ook gestuct moet worden; niets is ons te gek. Wij hebben veel ervaring in het vak. Dit zorgt ervoor dat we al veel uiteenlopende projecten hebben mogen doen. Welke ruimte het ook betreft en wat het oppervlak ook is: wij van Stricta Stucadoors staan voor u klaar. 


Ook als u niet in Tiel woonachtig bent, kunnen wij u van dienst zijn. We hebben namelijk al veel mensen uit de meest uiteenlopende plaatsen blij gemaakt met mooi gestucte ruimtes. Van Echteld, Ochten, Geldermalsen, Kesteren, Lienden, Zaltbommel, Maurik, Zoelen, Buren, Beneden-Leeuwen, Veenendaal tot Oss en Nijmegen. Maar ook in Ede en Wageningen. In al deze plaatsen helpen wij mensen met het mooier maken van hun woning. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw woning? Neem dan contact met ons op.

Mooi stucwerk voor iedere ruimte

Stucwerk maakt een ruimte echt af. De woonkamer stucen? Een badkamer stucen? Het maakt niet uit. Iedere ruimte in elke woning ziet er frisser en mooier uit met een mooi stukje stucwerk. Dit geldt ook voor nieuwbouwwoningen. Ondanks de kans op krimpscheuren adviseren wij ook een nieuwbouwwoning gelijk te stucen. Eventuele krimpscheuren kunnen na een aantal jaren namelijk gemakkelijk worden hersteld. Na een paar jaar pas een volledig ingericht huis stucen, is daarentegen erg onhandig. 


Wilt u weten wat de kosten voor het laten stucen van uw woning zijn? Vraag dan een offerte aan. Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies en een reële prijsopgave. Ook voor overige vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Offerte

Om een goede offerte op te kunnen maken, komen wij graag bij u thuis om de situatie te bekijken en alles even door te nemen.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. file size: 20 MB, Max. files: 5.
   Indien u foto's hebt van de bestaande situatie kunt u deze direct toevoegen. Dit geeft ons een duidelijk beeld en hierdoor kunnen we u het beste adviseren.
  Stricta stucadoorsbedrijf

  De specialist in Stucwerk in Tiel.

  Door meer dan 15 jaar ervaring in de afbouw hebben wij honderden projecten opgeleverd met succes.

  Reviews
  Testimonials

  Wat onze klanten zeggen

  Wij zijn trots op ons stucwerk. Wij staan voor kwaliteit en dat betaald zich terug in tevreden klanten. 

  Stricta Stucadoorsbedrijf

  Stucadoorsbedrijf Noord Brabant

  4,9 20 reviews

  • Avatar Ralf ★★★★★ in de afgelopen week
   Via via met stricta in contact gekomen, vanaf het begin een goed contact. Nadat ze op mijn verzoek eerst een wand strak hadden gemaakt, was ik overtuigd van hun … lees verder kunnen. Het stucwerk maakt toch immers de woning! Ook was de prijs gewoon goed.
   Mijn ervaring is dat het hele fijne mensen zijn om contact mee te hebben, echt alles is bespreekbaar en mocht iets niet naar wens zijn, lossen ze dit voor je op. Ze zijn eerlijk en komen hun afspraken na. De woning bestond uit een nieuw en een oud deel uit 1920, het is heel knap hoe ze die oude wanden zo strak/recht hebben kunnen krijgen, complimenten heren! Heel netjes gewerkt!
   Met dit bedrijf kun je wat moois maken, een aanrader!
  • Avatar Claire Horsten ★★★★★ 2 maanden geleden
   Charl en Daan zijn vakmannen en komen hun afspraken altijd na. Ze weten de juiste planning te hanteren en zorgen voor super strakke wanden. Zeer tevreden!
  • Avatar Maggie Tervit ★★★★★ 2 maanden geleden
   Twee weken geleden hebben Daan en Charel mijn woonkamer plafond gestuukt. Contact vooraf was heel goed. Ze reageren snel op vragen en denken mee. Kwam op tijd … lees verder en hebben perfect werk geleverd. Stricta is zeker een aanrader!
  • Avatar Jan Wijnands ★★★★★ 2 maanden geleden
   Charel en Daan, 2 professionals , super strak en geheel volgens wens en meer. Werken zeer netjes en prettig om zaken mee te doen.
  • Avatar Dave ★★★★★ 3 maanden geleden
   Onze gehele woning laten stuken door Stricta en door tijdgebrek uiteindelijk ook de muren laten spuiten. We zijn super blij met het strakke eindresultaat van zowel … lees verder het stucwerk als het spuitwerk!
  • Avatar Joyce Wagelmans ★★★★★ 3 maanden geleden
   Wat een vakwerk hebben de mannen geleverd!Na goede uitleg onze tegelwanden strak, gestuct erg netjes gewerkt top....
  • Avatar Maartje Driessen ★★★★★ 3 maanden geleden
   Erg tevreden over het eindresultaat! Perfecte kwaliteit en prettige communicatie.
  • Avatar Bram Janssen ★★★★★ 3 maanden geleden
   Super strak werk geleverd en komen alle afspraken netjes na!
  • Avatar D Doeve - de Wilde ★★★★★ 2 maanden geleden
   Enkele weken geleden mijn huis laten stucen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Van te voren krijg je netjes een prijsopgave en weet je waar je aan toe bent. … lees verder Komen netjes hun afspraak na en staan je op een fijne manier te woord.
  • Avatar Timo Sekhuis ★★★★ 2 maanden geleden
   Daan en Charel hebben ons hele huis voorzien van stucwerk. Zelf zijn wij een leek in stukadoors werk/ kwaliteit. Maar het gevoel was meteen goed en ook de kwaliteit … lees verder mag er zijn. Inmiddels hebben wij al meerdere mensen naar hun door verwezen want iedereen die bij ons binnen komt vraagt wie dat zo mooi gemaakt heeft.
   Wat ik zelf het belangrijkste vind is dat bij op/ aanmerkingen vanuit mij als klant meteen actie wordt ondernomen. Je voelt je echt klant. En zo hoort het.
   Dankjewel voor het topwerk!
   Wij raden dit team aan iedereen aan
  • Avatar Michael Amusah ★★★★★ 2 maanden geleden
   Enige tijd geleden onze keuken en woonkamer laten stucen door Stricta. De offerte was duidelijk, en alles is daarna in goed overleg gegaan. Wij zijn zeer tevreden … lees verder met het resultaat. Nogmaals bedankt mannen!
  • Avatar Joury ★★★★★ 3 maanden geleden
   Goed stucwerk en komen hun afspraken na.

  Bekijk Google Reviews Laat een review achter

  contact opnemen

  Contact informatie

  U kunt ons altijd bellen, WhatsApp’en of mailen.

  Bellen & WhatsApp

  085 200 6474

  Adres

  Havikskruid 56
  5351KG Berghem

  Email

  info@stricta-stucadoorsbedrijf.nl

  Scroll naar top
  Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten