Stucadoorsbedrijf Uden

Stucadoorsbedrijf Uden nodig dat mooi stucwerk van hoge kwaliteit levert? Dan zit u bij Stricta Stucadoorsbedrijf goed. Wij hebben kwaliteit binnen ons bedrijf namelijk centraal staan. We geloven dat het perfecte stukje stucwerk enkel gecreëerd kan worden met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Daarom gebruiken we enkel materieel van A-merken. Zo kunnen we u altijd het perfecte eindresultaat bieden. 

 

Wat het perfecte eindresultaat is? Dat hangt uiteraard geheel af van uw wensen. Wilt u dat alle wanden en plafonds voorzien worden van strak spuitwerk? Of ziet u liever een grove korrel op de muur? Alles is mogelijk. Voordat we aan de slag gaan, maken we op basis van uw wensen duidelijke afspraken. Doordat wij vooraf duidelijk en transparant met u communiceren, weet u wat u kunt verwachten.

Bij de uitvoering van onze werkzaamheden hebben we kwaliteit altijd centraal staan. Zo maken we bijvoorbeeld uitsluitend gebruik van de allerbeste materialen. En geven we daarnaast altijd een NOA garantie van vijf jaar op ons stucwerk. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast hechten we ook veel waarde aan een goede communicatie. Wij maken vooraf altijd duidelijke afspraken op basis van uw wensen. Geen addertjes onder het gras, maar transparantie en eerlijkheid. Zo weet u bij ons altijd precies wat u kunt verwachten

Stucadoor Uden en omgeving

Naast kwaliteit hebben we binnen ons stukadoorbedrijf klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. We geven daarom op ons werk altijd een NOA garantie van vijf jaar. Zo bent u niet alleen nu, maar ook in de toekomst verzekerd van mooi stucwerk. Moeten we voor u uw badkamer stucen? Uw woonkamer stucen? Of alle wanden stucen in huis? Het kan allemaal. Wij hebben al veel mooie projecten mogen doen en beschikken daardoor over veel ervaring. Hierdoor weten we van elke ruimte altijd iets moois te maken. 


Wilt u graag een ervaren stukadoor van Stricta Stucadoorsbedrijf inhuren, maar woont u niet in Uden? Geen zorgen! Wij beschikken namelijk over een groot werkgebied. Van Veghel, Zeeland, Nistelrode, Erp, Schijndel, Volkel, Boekel, Schaijk, Heesch, Den Bosch, Oss, tot aan Vorstenbosch. En ook in Berghem, Venhorst en Landhorst voorzien we wanden en plafonds van mooi stucwerk. Dus moeten we uw wanden of plafond stucen? Neem dan direct contact met ons op!

Mooi stucwerk: wat kost dat eigenlijk?

Voordat u ons daadwerkelijk een opdracht geeft, wilt u uiteraard inzicht hebben in de kosten. Want wat kost het laten stucen van uw woning of bedrijfspand eigenlijk? Een begrijpelijke vraag waar geen eenduidig antwoord op bestaat. Iedere situatie is immers anders. Vraag daarom vrijblijvend een offerte bij ons aan. U ontvangt dan persoonlijk advies én uiteraard een overzichtelijke prijsopgave. 

 

Wilt u uw nieuwbouwwoning door ons laten stucen? Ook dat is mogelijk! Veel mensen zijn regelmatig terughoudend in het stucen van nieuwbouwwoningen vanwege het risico op krimpscheuren. Deze scheurtjes kunnen inderdaad ontstaan. Ook wij kunnen dat niet volledig voorkomen. Toch adviseren wij wel om een nieuwbouwwoning gelijk te laten stucen. Eventuele krimpscheuren kunnen na een paar jaar namelijk vrij eenvoudig worden weggewerkt. Een woning stucen die volledig voorzien is van meubels en vloeren is daarentegen niet ideaal. Vanuit praktisch oogpunt gezien is het dus juist beter om direct uw nieuwbouwwoning te laten stucen. Voor vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Offerte

Om een goede offerte op te kunnen maken, komen wij graag bij u thuis om de situatie te bekijken en alles even door te nemen.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. file size: 20 MB, Max. files: 5.
   Indien u foto's hebt van de bestaande situatie kunt u deze direct toevoegen. Dit geeft ons een duidelijk beeld en hierdoor kunnen we u het beste adviseren.
  Stricta stucadoorsbedrijf

  De specialist in Stucwerk in Uden.

  Door meer dan 15 jaar ervaring in de afbouw hebben wij honderden projecten opgeleverd met succes.

  Reviews
  Testimonials

  Wat onze klanten zeggen

  Wij zijn trots op ons stucwerk. Wij staan voor kwaliteit en dat betaald zich terug in tevreden klanten. 

  Stricta Stucadoorsbedrijf

  Stucadoorsbedrijf Noord Brabant

  4,9 20 reviews

  • Avatar Ralf ★★★★★ in de afgelopen week
   Via via met stricta in contact gekomen, vanaf het begin een goed contact. Nadat ze op mijn verzoek eerst een wand strak hadden gemaakt, was ik overtuigd van hun … lees verder kunnen. Het stucwerk maakt toch immers de woning! Ook was de prijs gewoon goed.
   Mijn ervaring is dat het hele fijne mensen zijn om contact mee te hebben, echt alles is bespreekbaar en mocht iets niet naar wens zijn, lossen ze dit voor je op. Ze zijn eerlijk en komen hun afspraken na. De woning bestond uit een nieuw en een oud deel uit 1920, het is heel knap hoe ze die oude wanden zo strak/recht hebben kunnen krijgen, complimenten heren! Heel netjes gewerkt!
   Met dit bedrijf kun je wat moois maken, een aanrader!
  • Avatar Claire Horsten ★★★★★ 2 maanden geleden
   Charl en Daan zijn vakmannen en komen hun afspraken altijd na. Ze weten de juiste planning te hanteren en zorgen voor super strakke wanden. Zeer tevreden!
  • Avatar Maggie Tervit ★★★★★ 2 maanden geleden
   Twee weken geleden hebben Daan en Charel mijn woonkamer plafond gestuukt. Contact vooraf was heel goed. Ze reageren snel op vragen en denken mee. Kwam op tijd … lees verder en hebben perfect werk geleverd. Stricta is zeker een aanrader!
  • Avatar Jan Wijnands ★★★★★ 2 maanden geleden
   Charel en Daan, 2 professionals , super strak en geheel volgens wens en meer. Werken zeer netjes en prettig om zaken mee te doen.
  • Avatar Dave ★★★★★ 3 maanden geleden
   Onze gehele woning laten stuken door Stricta en door tijdgebrek uiteindelijk ook de muren laten spuiten. We zijn super blij met het strakke eindresultaat van zowel … lees verder het stucwerk als het spuitwerk!
  • Avatar Joyce Wagelmans ★★★★★ 3 maanden geleden
   Wat een vakwerk hebben de mannen geleverd!Na goede uitleg onze tegelwanden strak, gestuct erg netjes gewerkt top....
  • Avatar Maartje Driessen ★★★★★ 3 maanden geleden
   Erg tevreden over het eindresultaat! Perfecte kwaliteit en prettige communicatie.
  • Avatar Bram Janssen ★★★★★ 3 maanden geleden
   Super strak werk geleverd en komen alle afspraken netjes na!
  • Avatar D Doeve - de Wilde ★★★★★ 2 maanden geleden
   Enkele weken geleden mijn huis laten stucen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Van te voren krijg je netjes een prijsopgave en weet je waar je aan toe bent. … lees verder Komen netjes hun afspraak na en staan je op een fijne manier te woord.
  • Avatar Timo Sekhuis ★★★★ 2 maanden geleden
   Daan en Charel hebben ons hele huis voorzien van stucwerk. Zelf zijn wij een leek in stukadoors werk/ kwaliteit. Maar het gevoel was meteen goed en ook de kwaliteit … lees verder mag er zijn. Inmiddels hebben wij al meerdere mensen naar hun door verwezen want iedereen die bij ons binnen komt vraagt wie dat zo mooi gemaakt heeft.
   Wat ik zelf het belangrijkste vind is dat bij op/ aanmerkingen vanuit mij als klant meteen actie wordt ondernomen. Je voelt je echt klant. En zo hoort het.
   Dankjewel voor het topwerk!
   Wij raden dit team aan iedereen aan
  • Avatar Michael Amusah ★★★★★ 2 maanden geleden
   Enige tijd geleden onze keuken en woonkamer laten stucen door Stricta. De offerte was duidelijk, en alles is daarna in goed overleg gegaan. Wij zijn zeer tevreden … lees verder met het resultaat. Nogmaals bedankt mannen!
  • Avatar Joury ★★★★★ 3 maanden geleden
   Goed stucwerk en komen hun afspraken na.

  Bekijk Google Reviews Laat een review achter

  contact opnemen

  Contact informatie

  U kunt ons altijd bellen, WhatsApp’en of mailen.

  Bellen & WhatsApp

  085 200 6474

  Adres

  Havikskruid 56
  5351KG Berghem

  Email

  info@stricta-stucadoorsbedrijf.nl

  Scroll naar top
  Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten