Stucadoorsbedrijf Wijchen

Stucadoorsbedrijf Wijchen nodig dat echt vakmanschap levert? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren stukadoorsbedrijf met een grote passie voor het vak. Bij de uitvoering van onze werkzaamheden hebben we kwaliteit centraal staan. We maken uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen om zo het beste resultaat te creëren.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. We geven dan ook altijd een NOA garantie van vijf jaar op ons werk. Zo bent u verzekerd van mooi stucwerk nu én in de toekomst. Alvorens we starten met de wanden stucen, maken we duidelijke afspraken op basis van uw wensen. Doordat we vooraf duidelijk en transparant met u communiceren, weet u precies wat u kunt verwachten.

Stucadoor Wijchen voor al uw stucwerk

Wilt u uw badkamer stucen? Uw woonkamer stucen? Of misschien wel uw gehele woning van nieuw spuitwerk laten voorzien? Wij van Stricta Stucadoorsbedrijf staan voor u klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij van iedere ruimte iets moois te maken. Welke ruimte(s) mogen we voor u van mooi stucwerk voorzien? 

Bent u niet woonachtig in Wijchen? Maar wilt u toch van ons vakmanschap gebruik maken? Dat kan! Wij beschikken namelijk over een uitgebreid werkgebied. Van Ravenstein, Beuningen, Nijmegen, Ewijk, Grave, Malden, Mook, Cuijk, Elst, Groesbeek, Bergharen tot Horssen. Maar ook Arnhem, Berghem en Oss behoren tot ons werkgebied. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op!

Wat kost het?

Wilt u de wanden of het plafond stucen van uw nieuwbouwwoning? Maar heeft de aannemer dit afgeraden in verband met het risico op krimpscheuren? Maakt u zich vooral geen zorgen. Ook uw nieuwbouwwoning kan van mooi stucwerk worden voorzien. Krimpscheuren kunnen ontstaan en zijn helaas nooit helemaal te voorkomen. Gelukkig kunnen ze na een aantal jaren relatief eenvoudig worden bijgewerkt. Dit is minder ingrijpend dan het laten stucen van uw reeds ingerichte woning na een paar jaar. Wij adviseren dan ook altijd om een nieuwbouwwoning juist wel direct te laten stucen. De impact van het bijwerken van krimpscheuren is immers minder groot dan een ingerichte woning stucen. Wij kunnen ook dunpleister aanbrengen in uw (nieuwbouw) woning.

Wat kost mooi stucwerk nou eigenlijk? Op deze vraag valt geen eenduidig antwoord te geven. Iedere situatie is immers anders. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn voor het laten stucen van uw woning? Vraag dan een offerte bij ons aan. U ontvangt dan van ons persoonlijk advies en een overzichtelijke prijsopgave. Zo heeft u precies inzichtelijk wat de werkzaamheden van de stukadoor zullen kosten.

Offerte

Om een goede offerte op te kunnen maken, komen wij graag bij u thuis om de situatie te bekijken en alles even door te nemen.

Type werkzaamheden?
Voordeelpakket
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 200 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  Indien u foto's hebt van de bestaande situatie kunt u deze direct toevoegen. Dit geeft ons een duidelijk beeld en hierdoor kunnen we u het beste adviseren.
  DD slash MM slash JJJJ
  Jaar bouw
  ivm BTW verschillen
  Naam*
  Adres*
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Stricta stucadoorsbedrijf

  De specialist in Stucwerk in Wijchen.

  Door meer dan 15 jaar ervaring in de afbouw hebben wij honderden projecten opgeleverd met succes.

  Reviews
  Testimonials

  Wat onze klanten zeggen

  Wij zijn trots op ons stucwerk. Wij staan voor kwaliteit en dat betaald zich terug in tevreden klanten. 

  Stricta Stucadoorsbedrijf

  Stucadoorsbedrijf Noord Brabant

  4,9 36 reviews

  • Avatar Jarno Zwiers ★★★★★ in de afgelopen week
   Fijne mannen om mee te werken. Leveren goed werk, heldere communicatie, denken mee in oplossingen en komen afspraken na. Top!
  • Avatar Koen Janssen ★★★★★ in de afgelopen week
   In de periode februari en maart heeft Stricta ons hele huis onder handen genomen. We zijn enorm blij met het eindresultaat. Daarnaast complimenten over de communicatie … lees verder en flexibiliteit. Wijzelf hadden namelijk alles erg strak gepland maar door het fijne contact waren ze altijd bereikbaar. Als laatste; ons huis heeft veel verschillende ruimtes, o.a. met trapjes en veel hoogteverschillen. Mede door goede tips aan ons (en daarmee de timmerman) is er een mooi geheel gecreëerd!
  • Avatar Bianca Vandervelde ★★★★★ een maand geleden
   Goed mooi en strak stuc werk
  • Avatar Joop Kruijssen ★★★★★ een maand geleden
   Goede communicatie. Ze denken mee en leveren strak werk af.
  • Avatar Peter Koenjer ★★★★★ 4 maanden geleden
   Net werk en prettige communicatie.
  • Avatar Mcb Zsa ★★★★★ 4 maanden geleden
   Wij hebben onze nieuwbouwwoning laten dunpleisteren en stucen door Stricta.
   Het contact verliep fijn en snel toen wij meer informatie wilden over de mogelijkheden.
   … lees verder Alle vragen werden prettig beantwoord en wij kregen een goed gevoel bij dit bedrijf.
   Charel en Daan konden al snel bij ons aan de slag en gaven een realistische planning en bleven hierover met ons in contact. Hierdoor wisten wij waar wij aan toe waren en konden makkelijk verdere dingen inplannen in onze woning.
   Onze muren en plafonds zijn super strak, precies wat wij hoopte! We hebben goed advies gekregen over wat wij zelf verder konden doen met onze muren. We mochten appen en foto's sturen bij vragen en ook daar werd weer snel op geantwoord.
   Al met al zijn we súper blij met het resultaat.
   Thanks!
  • Avatar Rick Huting ★★★★★ 5 maanden geleden
   Onze benedenverdieping compleet strak laten stucen door Daan en zijn collega. We zijn ongelooflijk tevreden. De vlakken en hoeken zijn glad en strak en ook de gemetselde … lees verder boog bij ons keuken is compleet glad gestuct. Vlak voor Stricta kwam stucen is er een nieuwe PVC vloer gelegd en daar zijn de heren zorgvuldig mee om gegaan.
   Van hun werk gaan we nog jaren plezier hebben.
  • Avatar Luuk Verkuijlen ★★★★★ 6 maanden geleden
   Ze communiceren goed, denken met je mee. Heel flexibel en leveren strak werk af. Wat de volgende stuc klus ook wordt, wij gaan weer voor Stricta.
  • Avatar Floor Driessen ★★★★★ 7 maanden geleden
   Fijn contact gehad met deze stucadoors. Ze dachten mee en waren flexibel wat betreft onze wensen. Mooi strak resultaat!
  • Avatar Sanjay Bhagai ★★★★★ 9 maanden geleden
   Via een kennis bij Stricta terecht gekomen voor een beton-look muur. We zijn echt ontzettend tevreden met het resultaat. Er wordt goed geluisterd naar de wensen … lees verder van de klant en indien gewenst wordt er advies gegeven. Van tevoren weet je exact waar je aan toe bent en ze leveren wat ze beloven. Zeker een aanrader!!
  • Avatar willem van leeuwen ★★★★★ 10 maanden geleden
   Keuken laten stucadoren door dit bedrijf. Professionele vakmannen met een uitstekend resultaat. Muren zo vlak als een spiegel. Aanrader als ik weer een klus heb … lees verder bel ik ze weer.
  • Avatar Sunday Jamz ★★★★★ 11 maanden geleden
   Stricta heeft snel gereageerd en meegedacht voor het beste resultaat. Daan bedankt voor het goede werk!

  Bekijk Google Reviews Laat een review achter

  contact opnemen

  Contact informatie

  U kunt ons altijd bellen, WhatsApp’en of mailen.

  Adres

  Havikskruid 56
  5351KG Berghem

  Email

  info@stricta-stucadoorsbedrijf.nl

  Scroll naar top
  Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten